A.H
عنوان :

عدم تحمل لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر من پسرم و اوردم پیش شما گفتید ماشالا سالمه ولی مقداری عدم تحمل لاکتوز داره کلا داروهاشو عوض کردید و تو تصویر هست به علاوه نکسیوم و من گفتم شیرخشک ببلاک اس ار میدم چون بالا میاره گفتید ایرادی نداره ولی سخت مدفوع میکرد بهش ببلاک کامفورتم میدادم ولی باز بالا میاورد و یه سوال دیگه جدیدا یه چیز مثل اب بالا میاره
من امروز از داروخونه ببلاک ال اف پیدا کردم بدون لاکتوز به نظرتون فقط اینو بدم بهتر نیست هنوز ندادم خواستم نظرتونو بپرسم و اینکه ببلاک ال اف میدم ایزی کول بدم یانه؟ چون گفتید روزی 3 بار 5 قطره بدم و اینکه با ایزی کول هم شیری جز ای ار میدم بالا میاره کامفورتم بالا میاره جهشی نیست از گوشه لب
به نظرتون الان ببلاک ال اف بدم؟ ایزی کول قطع کنم؟
لادذ

سلام
اگه شدت استفراغ زیاد نیست فعلا همون نکسیوم رو ادامه بدید.البته حواستون باشه حجم بالای شیر ندید،حتما آروغ رو بگیرید و وضعیت خواباندن بچه جوری باشه که زیر سر و سینه بالاتر باشه.یعنی شیب دار بخوابونیدش که ریفلاکس کمتر بشه.اگه به تشخیص پزشک عدم تحمل لاکتوز داره،شیر LF کمک کننده هست ولی بد مزه هست و امیدوارم بچه بخوره! اگه تحمل کرد اشکالی نداره تا یه مدت فقط از همین شیر بهش بدید ولی حتما با پیمایش وزن گیری،از مناسب بودن کالری دریافتی اطلاع پیدا کنید.
ایزی کول رو درصورتی که کولیک داره بهش بدید.اگر دل درد نیست لزومی نداره.
درنهایت اگر مشکل ادامه پیدا کرد مجدد با پزشکتون مشورت کنید