ا.ا
عنوان :

لرزش

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام ،من 28 سال دارم ،حدود 2 ماه پیش پرش عضلانی در زانوی راستم حس کردم که به مرور زمان برطرف شد ولی 7 روز پیش در دستم تکرار شد برای یک روز کامل مداوم و شدید و از فردای اونروز دستم احساس سرما داشت و به تمام بدنم رسید و الان چند روزه که رگگردنم مثل نبض میزنه و سرم مرتبا تکان میخوره و احساس لرزش رگ داخل بینیم دارم و گردن و سرم مثل نبض خس میکنم خیلی شدید . متاسفانه من در کانادا هستم و برای دکتر متخصص باید دو سه ماه در نوبت بمونم که الان واقعا میترسم و نمیدونم چه بیماری گرفتم . دکتر عمومی برام ازمایش خون نوشت که درون میزان گلبولهای سفید و قرمز و پلاکت ها بالاتر از نرمال بود. قرص باکلوفن هم داد که یه هفتس مصرف کردم و تاثیر نداشت. لطفا راهنمایی کنید.

سلام. احتمال داره این پرشها از استرس باشه. میتونید قرص ضد طپش قلب یه مدت بخورید، هم استرس رو کم میکنه و هم پرش عضلانی رو کم میکنه. مثلا قرص پروپرانولول 10 میلی صبح و شب بخورید. بنظر نمیرسه مشکل جدی باشه