م.ف
عنوان :

سوزش و خارش گلو

متخصص داخلی
با سلام بنده از روز اول سال جدید سوزش گلو بدن درد علائم سرماخوردگی خفیف داشتم .که کم کم بهتر شدم اما بعد از گذشت یک هفته هنوز سوزش گلو و گاهی خارش گلو دارم بلعث میشه نتونم غذا ببلعم .گاهی هم آبریزش بینی دارم آنتی بیوتیک استفاده کردم شربیت دیفین هیدرامین و آب نمک قرقره کردم . به دکتر مراجعه نکردم خیلی اذیت میشم شبو و روز ندارن توروخدا منو راهنمایی کنیو

سلام و درود
به نظر من آنتی بیوتیک لازم نیست. سلام می تونه علایم سرما خوردگی معمولی باشه. نگران نباشید فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشید. نکات بهداشتی رو رعایت کنید و 48 ساعت دیگر وضعیت خودتان را به من گزارش دهید. می توانید قرص سرماخوردگی کوریزان از داروخانه تهیه کنید و استفاده کنید.

🙏