ا.ک
عنوان :

خلط گلو

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام آقای دکتر یک ماهی میشه سوزش سر داشتم رفتم دکتر گفت از سینوس هاهست آموکسی کلاو داد خوردم الان سوزش سرم کم شده ولی یه ده روزی هست خلط گلو دارم بیرنگ چسپیده به گلو شب ها خواب ندارم کلافه شدم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

سلام.خلطذزیاد بدنبال ایجاد الرژی است که در شبها به علت خشک شدن مسیر تنفسی را میبندد ..درمان ضد الرژی شامل اسپری فلیکسونیز هر 12 ساعت دو پاف / قرص تلفاست شبی یک عدد٫ قرص ملوکاست روزی یک عدد / سرم شستشو هر 4 ساعت با سرنگ ده سیسی و مخصوصا قبل خواب

🙏
سلام من رفلاکس معده هم دارم آقای دکتر

برای رفلاکس هم پنتاپرازول استفاده نمایید صبحها 20 میلی