ف.ص
عنوان :

زخم قرنیه

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
زخم قرنیه چشم چپ دارم و بعد ازگذشت 4 روز و بهبود نسبی زخم تاری دید دارم

سلام منظور از زخم قرنیه، خراش قرنیه است؟ یا عفونت قرنیه

باسلام و تبریک سال نو،آقای دکتر بنده 4 فروردین با وایتکس و آب محلول ضدعفونی درست کردم و بعدش باهاش سطوح منزل رو ضدعفونی کردم که بدون دستکش اینکارو انجام دادم حدود 2 ساعت بعدش میخواستم لنز تماسی به چشمم بذارم که سوزش فوق العاده شدید توی چشم چپم احساس کردم و بعد از حدود یکساعت دیگه نتونستم تحمل کنم و لنز رو در آوردم،لازم به ذکره که 3 ساله از لنز تماسی نرم سالانه استفاده میکنم و تا الان مشکلی نداشتم و چشمام هم ضعیف هستن،نمره چشم راست 5 و نمره چشم چپ 5ونیم هستش،شب همون 4 فروردین به اورژانس چشم شهرمون اصفهان رفتم و چشمم شستشو داده شد و تشخیص زخم قرنیه دادن،اما تا صبح نتونستم لحظه ای بخوابم و پلک چشمم به شدت ورم داشت و احساس وجود یه تیکه شیشه توی چشمم داشتم
جناب دکتر خراش قرنیه تشخیصشون بود
بهم پماد تتراسایکلین چشمی،قطره بتامتازون،قطره سینا تی یرز،قطره سیمپلکس تجویز کردن
الان دیگه احساس جسم خارجی داخل چشمم ندارم و خیلی بهتره قرمزی و ورم و سوزش هم ندارم ولی احساس تاری دید دارم واین خیلی نگرانم کرده

با توجه به شرح حال، در اثر مصرف لنز تماسی قرنیه دچار خراش یا آسیب ناشی از کم رسیدن اکسیژن به قرنیه شده، علامتش درد بسیار شدید و اشک ریزش و عدم توانایی در باز کردن چشم و نگاه به نور هست. با قطع کردن مصرف لنز، قطره آنتی بیوتیک مناسب و اشک مصنوعی ، در عرض 1-3 روز مشکل حل میشود، یا رو به بهبودی میرود، اگر بدتر شده، حتما و حتما لازم است که مجدد به اورژانس بیمارستان فیض مراجعه کنید
تاکید میکنم حتما، و به من اطلاع دهید

جناب دکتر دیگه سوزش،احساس جسم خارجی و اشک ریزش ندارم و فقط تاری دید هستش من نگران تین تاری هستم میخوام بدونم اصلا طبیعیه؟یا نباید بعد از اینکه دیگه سوزش و اشک ریزشی ندارم و بهبودی نسبی پیدا کردم تاری دید هم وجود داشته باشه
در حال حاضر مشکل من فقط تاری دیدم هستش،دقیقا نمیدونم این تاری دید به خاطر خراش قرنیه هستش یا بینایی چشمم مشکلی پیدا کرده

اگر درد و سوزش ندارید، تاری طبیعیه بهتر میشه تا چند روز دیگه بعد از خراش مدتی طول میکشه پوست قرنیه یک نواخت شود و دید بهتر میشه

اگر تا چند روز دیگه این تاری دید ادامه داشت مجددا به اورژانس فیض مراجعه کنم
از لطفتون ممنونم آقای دکتر،خیلی نگران بودم و ترسم این بود بیناییم مشکلی پیدا کنه
🙏