م.خ
عنوان :

لثه

متخصص بیماری‎های لثه (پریودانتیکس)
سلام وقتتون بخیر سال نو هم مبارک باشه لثه زیر دندان انتهایی مثل جوش باد کرده و سفیده قبل از تعطیلات دندانپزشک مراجعه کردم با عکس دندون گفتن دندان مشکل نداره یه دوره انتی بیوتیک هم مصرف کردم اما همچنان باقی مونده بعضی وقتا با مسواک می کشم روش مثل اینکه رفته اما باز هست الان احساس سوزش گلو هم دارم میخواستم بدونم ممکنه از این عفونت باشه و شما چی پیشنهاد میکنید؟

سلام روزتون بخیر
میشه با موبایلتون از ناحیه یک عکس بگیرید و ارسال کنید؟

عکس دندونتون که قبل تعطیلات گرفتید هم دارید؟
چندوقته عصب کشی شده؟
درد یا سوزش نداره؟

نه درد و سوزش نداره

این آبسه لثه ای هست که عوامل متعددی میتونه داشته باشه، عصب کشی نامناسب و پرنکردن کامل ریشه ها، شکستگی و ترک ظریف در ریشه دندان و...
نیاز به درمان و بررسی داره چون یه مدت خوب میشه دوباره عود میکنه و مرتبا در هربار عود، استخوان ناحیه رو از بین میبره. ولی درمان اورژانسی نیاز نداره و تا پایان دوره پیک شیوع کرونا صبر کنید، بعد به متخصص اندو (عصب کشی) مراجعه کنید.

سوزش گلو علت دیگه ای داره، این آبسه طوری نیست که گسترش و تورم شدیدی ایجاد کنه

🙏

روزی دوبار طبق روال بقیه دندانها روی اون رو مسواک بزنید و با آب و نمک شست و شو بدهید و سعی کنید فشار جویدنتون روی این سمت کمتر باشه.

آنتی بیوتیک مصرف نکنید نیاز نیست ولی اگر دهانشویه دارید استفاده کنید