ن.ب
عنوان :

احساس سنگینی تنفس

فوق تخصص ریه
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما آقای دکتر ، پیرو سئوالی که بنده سه روز قبل از شما سئوال پرسیدم ، این سئوال را بنده فراموش کردم که از شما بپرسم که بنده وقتی حمام میروم (البته در همین چند روز که این حالت سنگینی تنفس برایم بوجود آمده ) در معرض بخار آب هستم یا تحرک زیاد انجام میدهم احساس سنگینی تنفسم بیشتر میشود(خیلی شدید نیست) ، میخواستم از شما سئوال کنم داروی دیگری بجز این سه نوع دارو که فرمودید نیاز هست که مصرف کنم یا خیر ؟

(((سلام و خسته نباشید آقای دکتر ، من چند روزی که حس میکنم نفسم نسبت به قبل مقداری سنگین تر هستش چند روز قبل فقط دو شب پشت سر هم این حالت را داشتم الان دو روزی که از صبح ، در زمان خواب مشکلی ندارم و بعد از بیداری کم کم این حالت برمیگرده ، جز این هیچ حالت و علائم دیگری از کرونا ندارم.
ضمنا آقای دکتر من ریه ام مقداری ضعیف هستش و بیشتر از ده روز قبل هم در خانه در اثر بوی الکل و بوی پاک کننده ها، همین حس را پیدا کردم که با چند ساعت در معرض هوای آزاد قرار گرفتن مشکلم برطرف شد.
در ضمن آقای دکتر بنده آدم استرسی و مضظربی هستم ، واقعا این نمیدانم مشکلی دارم یا خیر ، و اینکه میترسم به خاطر آلودگی به درمانگاه بروم.
آیا دارویی توصیه میکنید که مصرف کنم.
در حال حاضر بیشتر از دو هفته هم هست که در خانه هستم.
سپاسگزار
آقای دکتر گاهی اوقات حس میکنم سر گلوم انگار که یه چیزی هستش
آقای دکتر بعد از غذا خوردن (زمان پر شدن معده) این احساس را بیشتر حس میکنم.

با سلام در حال حاضر توصیه می کنم قرص پنتوپرازول 40 میلی گرم روزی 1 عدد ناشتا اسپری سالبوتامول در صورت بروز تنگی نفس دو پاف و قرص آلپرازولام نیم میلی گرمی هر 12 ساعت قرص استفاده کنید در صورت بروز مشکل جدی به پزشک مراجعه کنیم علامت های شما به وابستگی خیلی زیادی به اضطراب و استرستون دارد اگر آن را کنترل کنید وضعیت فعلی تان هم بهتر میشه)))

سپاسگزار

سلام. این مشکل در حمام و سونا و ارتفاعات و فعالیت برای شما طبیعی است می توانید در مواقعی که مشکل ایجاد میشود از اسپری سالبوتامول 2 پاف مجددا استفاده کنید.

آقای دکتر بنده در کودکی (7-8 سالگی) هم به دلیل اینکه ریه ام ضعیف بود و بعضا با فعالیت زیاد یا خوردن برخی خوراکی ها ( مثل غذاهای سیر دار) دچار تنگی نفس میشدم ، به متخصص مراجعه کردم عکس ریه گرفتم که البته نرمال بود و آمپول متیل پردنیزولون چند نوبت استفاده کردم.
🙏
میبخشید آقای دکتر گاهی اوقات شب ها چند ساعت بعد از شام ، احساس تک سرفه یا تعداد بیشتر بهم دست میدهد ، این مشکل از چی میتونه باشه ؟