F.N
عنوان :

سنگ مجرای صفرایی

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام آقای دکتر انوشیروانی من دختر خانم طالبی هستم که 1ماه پیش سنگ مجرای صفرایی ایشون و عمل کردید. که به دونوبت رسید. انجام عمل ایشون که اگه یادتون باشه تا اتاق عمل اومدم چون مامان حالش خوب نبود. و میترسید شما گفتید بعد عمل بعد دو هفته ازمایش باید انجام بدن که وضعیت بخاطر کرونا یجوری شد ترسیدیم بیاریم ولی مامان همش درد دارن و سوزش تمام محدوده مجرای صفراییشون یعنی تمام همون قسمت بدن درد و. گرفتگی دارن آیا باید بیان برای آزمایش یا اینکه دارویی اگر. فکر. میکنید بفرمایید. چون دارویی هم ننوشتید. برای مامان اگر جواب بدید ممنون میشم اگر. لازمه و. شما هستید اگر خطرناک نیست بیارمشون

سلام
تب یا زردی ندارند؟
لطفا جواب ای ار سی پی قبلی را بفرستید

نه آقای دکتر نه زردی و نه تب فقط درد. دارن
ببخشید آقای دکتر نمیدونم همینا کافیه یا چیز. دیگه ای مد. نظرتون هست
اینها همه برگه های مربوط به جراحیشون هست اخه اگر. خاطرتون باشه دوبار. جراحی کردن دفعه اول نتونستید بردارید مرخص شدن مامان حالشون همون شب بد. شد. آوردیمشون شما فرداش عمل کردید دوباره که گفتید. سخت بود. ولی موفق شدیم تمام سنگارو برداریم اگر. خاطرتون باشه بخاطر. تنفس مامان نگران بودیم ولی شما از اتاق عمل آمدید بیرون گفتید. اوکی هست
آقای دکتر جسارتا شما البته ببخشید. منو شماره ای که بتونم برای کلینیک یا با خود. شما تماس داشته باشم و میتونم داشته باشم چون بیارستان هم کسی جوابگو نیست

یک ازمایش بدن و جوابش را بفرستین
کیسه صفرا در آوردن؟

بله کیسه صفراشون و قبلا در آوردن میشه الان با این شرایط خطرناک نیست برن آزمایش با وجود کرونا؟
🙏
فقط نوع آزمایش و. یا اگر. لازمه سونوگرافی انجام بشه بفرمایید

درد سنگ زیاده و معمولا با زردی و تب همراهه
بنظر میاد بیشتر درد عضلانی دارند و شاید ارتباطی با صفرا نداشته باشه. اگر اذیت کننده هست ازمایش بدن، یک ازمایشگاهی که خلوت باشه و در مسیر هم بهداشت دست و صورت را رعیت کنند و ماسک بزنند

چه آزمایشی آزمایش خاصی باید. باشه چون ننوشتن براش
اجازه بدید این صفحه باز باشه من نتیجه آزمایش و. براتون ارسال کنم فقط نوع آزمایش و بفرمایید
بله حتما
سلام آقای دکتر. وقتتون بخیرمامان آزمایش و انجام دادن من براتون فردا بگیرم میفرستم
سلام وقتتون بخیر جناب دکتر .نتایج مامانو گرفتیم فقط چروک خورده بخاطر. اینکه ضدعفونی کردیم
🙏
الان هنوز. درد دارن خودشون میگن وقتی غذامیخورن درد دارن شما چی صلاح میدونید؟دارویی لازمه بخورن

پنتوپرازول 20 نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورید غذای تند ترش ادویه نوشابه چای قهوه سیر پیاز سس لواشک شکلات چیپس پفک نخورید حداقل 4 ساعت فاصله غذا با خواب هم رعایت کنند

🙏
بنظر شما آقای دکتر یعنی این درد طبیعیه ؟مشکلی نیست دیگه؟

بعیده درد از صفرا باشه چون ازمایشات نرماله

دستور بفرمایید اگر چیزی بنظرتون میرسه .نظر شما بر اینه که فعلا همون پنتوپرازول 20بخورن فقط؟

آره
اگر درد زیاده بیان برای ویزیت

ساعت هایی که شما کلینیک هستید و بفرمایید. با توجه به شرایط کرونا بیمارستان نیان مامان بهتره شما همون کلینیک هم تشریف دارید؟شماره تماس کلینیک و ساعتهایی که خودتون تشریف دارید و بفرمایید
برای گرفتن وقت باید حضورا نوبت بگیریم؟
چقدر. وقت بعد مصرف دارو و این پرهیزها اگر. باز. درد داشتن بیارمشون برای ویزیت شما؟

چهارشنبه بعد از ظهر درمانگاه بیمارستان هستم و نوبت دهی اینترنتیه
دارو یک ماه زمان میخواهد، اگر درد زیاده زودتر بیان وگرنه صبر کنید

بله آقای دکتر با مامان مشورت میکنم ببینم شرایطشون به چه صورته فقط ما ترس کرونارو داریم وگرنه تا بحال مامان و آورده بودیم چشم اگر دستور. میفرمایید من از مامان میپرسم اگر دردشون ادامه دار. بود میارمشون امید. بخدا
🙏
سلام آقای دکتر ببخشید میخواستم بپرسم آزمایش مامان برای عفونت هم بود. چون مامان بدن درد داره میخواستم بدونم که عفونت داشتن یا خیر؟

سلام
گلبول سفید چک میشه برای عفونت

چون مامان رماتیسم دارن گفتم شاید اگر آزمایش برای عفونت دادن از رماتیسم باشه چون تمام بدنشون 3روزه درد. دارن
یعنی انجام شده یا باید انجام بشه دردشون همه جای بدنشون هست

انجام شده و خوب بوده
بهتره به روماتولوژیست مراجعه کنند

🙏