ح.ز
عنوان :

آلرژی کودک

فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی کودکان
سلام دختر من با وزن ششصد گرم ب دنیا اومد و الان سیزده ماهشه با وزن هفت کیلو . ی مدت شیر خشک نمیخورد و هیچ علائمی نداشت فقط شیر نمیخورد ک رفتیم دکتر بهش شیر آپتامیل پپتی داد و گفت آلرژی داره و دیگه این شیر رو خورد الان ی مدته استپ وزنی کردی چ چیزی میتونم بهش بدم بخوره با وجود اینکه آلرژی داره
الان سویق میدم ک توش پسته و گردو داره آیا درسته ؟ چ چیز هایی منع غذایی داره و اینکه چ کنم ک وزن بگیره

سلام،هنگامی که وزن گیری متوقف میشه نیاز به معاینه و انجام آزمایش هست.نمیتونم بگم که کوچولوتون آلرژی داشته یا خیر اما اگر آلرژیک باشه حتما نیاز به تست حساسیت وجود داره،چون بعضی از شیرخواران دارای آلرژی به شیر به بعضی مغزیجات مثل پسته هم حساس هستند.بنابراین نیاز به ویزیت و انجام تست هست.

تمام آزمایشات روتین را انجام داده حتی هورمن رشد هم انجام داده ک خوب بوده الان آزمایش مدفوع داده ک جوابش حاضر نیست . و اینکه میشه نوع تست را بفرمایید و اینکه کجا باید انجام بده . آیا چیزهایی ک آلرژی زا هستن در وزنش تاثیر دارد ؟

با توجه به شرح حال، معاینه و جواب آزمایش ها می توان در مورد انجام شدن یا نشدن تست پوستی تصمیم گرفت.تست در مطب اغلب فوق تخصص های آلرژی انجام میشود.بعضی موارد آلرژی های گوارشی هستند که باعث دفع خون به صورت میکروسکوپی و یا درد شکم میشوند که میتواند منجر به عدم وزن گیری مناسب برای شیرخوار شود.

شما مطبتون کجاست و آیا باز هستید ک حضوری بیارم . و اینکه آلرژی گوارشی از همین طریق پوست معلوم میشود ؟ یا آزمایش مدفوع ک دادیم ؟

مطب من در کرج هست.بعضی انواع آلرژی گوارشی با تست های تاخیری پوستی مشخص میشوند.آزمایش مدفوع کمک کننده هست.هنوز علت شروع شیر خشک رژیمی رو برای شیرخوار شما متوجه نشدم.
من با نام @‏‎dr.bahraminiya‎‏ در Instagram هستم. برای دنبال کردن عکس ها و ویدیوهای من کلیک کنید. ‏‎https://www.instagram.com/invites/contact/?i=eviti0n798ad&utm_content=bq2v0t1‎‏

هر شیر خشکی براش میخریدیم نمیخورد فقط این شیر خشک رو خورد هیچ علائم دیگه ای نداشت . این تست تاخیری پوستی رو هم داخل مطب میگیرن یا آزمایشگاه خاصی
الان ک همه مطب ها بستس و دسترسی ب دکتر ها ندارم چی کار کنم چی بدم بخوره کجا ببرم تست

با توجه به سابقه نارس بودن شیرخوار شما و ویروس کرونا تا زمانی که بیماری کنترل نشده اصلا صلاح نیست در اماکن شلوغ باشید.فعلا سویق رو قطع کنید و شیرخشک رژیمی رو ادامه بدین و هر دو هفته وزنش رو اندازه بگیرین

دکتر جان ممنونم ک جوابمو میدید اما الان از 2اسفند تا الان بین شش کیلو و 800 تا هفت کیلو گیر کرده . چشم من قطع میکنم
🙏