ا.م
عنوان :

تنگی نفس و سرفه

فوق تخصص ریه
مشکل ریوی
با توجه به نتیجه ی اسپیرومتری 3 ماه گذشته حجم ریه کمتر از 50% و سطح اکسیژن ریه حدود 60%
و در حال حاضر تنگی نفس و سرفه گاهی خشک و گاهی خلط دار
سپاسگذارم آقای دکتر فقط همسر من (امیر مظهری)10 روزه سیگار نمیکشه و طی طول درمان4 ماهه با داروهای جوشانAccواسپری سالبوتامول و بکلومتازول و آتروونت و کپسول پودریفورادیل و کپسول اسپریوال تحت درمان بودن وخیلی هم تاثیر گذار بوده وروند بهبودی خوبی را طی میکردن اما متاسفانه هفته گذشته به علت ترکیب و استفاده بیش از حد (ظاهرا)از الکل وایتکس وساولن ریه دوباره به خسخس شدید صوت کشیدن و تنگی نفس و سرفه های شدید افتاد و تمامی داروهای ذکر شده را به جز اسپری وا مصرف میکند
البته باتوجه به شیوع کووید وترس از ابتلا شدن یا مبتلا کردن کاملا در منزل قرنطینه هستیم (10 به مدت روز)و توصیه های زیادی بابت سیتی از ریه داشتیم.
با این شرح سوال من ازشما
1آیا امکانش هست به مرکز درمانی جهت عکس و غیره مراجعه نکنیم یا باید حتما انجام شود
2اگر امکانش هست بفرمایید از کجا میتونم اکسیژن تهیه کنم
3با توجه به شرح داروها ی در حال مصرف آیا اسپری سروفلو و اسپری وا راهم اضافه یا از داروهای قبلی استفاده نکند

حتما عکس ریه بگیرند
همان داروهای قبلی ادامه و اکسیژن ساز از این شرکت بخرید *****091283
داروی دیگری نیاز نیست
عکس ریه را روی نگاتوسکپ رادیولوژی گذاشته و با فلاش خاموش از ان عکس بگیرید و برای من دانلود کنید