م.ک
عنوان :

سردرد

متخصص داخلی
سلام خسته نباشید.
من دو روزه سردرد دارم. چون بچه شیر میدم فقط استامینوفن خوردم .ولی اروم نشده.
درجه بدنم میگیرم36بود.
چندسالی هست وقتی عصبی میشم نفس تنگی میگیرم دکتر گفت حجم ریه ام کم هست ولی دیگه پیگیری نکردم.الانم چند روزی یکم حس سنگینی دارم موقع نفس کشیدن
البته سه هفته پیشم سردرد داشتم رفتم دکتر گفتن استرس داری امپول زدن و قرص فلوکستین دادن.
خیلی نگرانم و استرس دارم مدام فکر میکنم تب دارم یا مریض میشم..
لطفا راهنماییم کنین.

سلام .مدارکی مبنی بر اینکه کاهش حجم ریوی داشتید ، دارید ؟ بچه تون چند وقتشه ؟

نه متاسفانه مدرکی ندادن بهم تو سیستم ثبت کردن.البته یکی دوسال پیش بود.
بچم الان 5 ماهش هست

به نطر من فلوکستین رو قطع کنید . اضطراب دارید . خواب و اشتهاتون چطوره ؟

فلوکستین چند روز اول خوردم قطع کردم باز چند روزه دیدم خیلی استرس دادم خوردم. اشتهام بله خوبه.
خوابم بد نیس بخاطر بچه شاید کافی و درست نخوابم ولی وقت باشه میخابم یعنی بی خوابی ندارم
خیلی استرس دارم و همش نگرانم

حتما از ترکیبات مولتی ویتامین استفاده کنید و برای کاهش اضطراب قرص ایندرال 20 روزی یکعدد استفاده کنبد . مایعات زیاد بنوشید . موز حتما مصرف کنید . اگر مشکلی بود من در خدمتم . نگران نباشید .

امپول ب کمپلکس هم بزنم خوبه؟
برای سردردم دارویی نمیخاد

امپول نوروبیون هر سه روز عضلانی بزنید و از قرص ژلوفن میتونید برا سردرد اشتفاده کنید . عزیزم نگران نباش