ف.ه
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر.سال نو مبارک.
دختر من الان 1 سال و 15 روزشه.
وزن تولدش 2760 بود
وزن فعلیش 8200 هست.
وقتی ب دنیا اومد رفلاکس پنهان داشت و شیر میومد تو گلوش اما استفراغ نداشت و خیلی بد شیر میخورد. بعد از این که ب غذا افتاد نسبت ب غذا اوق میزد و من اگه ادامه میدادم و دوتا سه قاشق ک میدادم اوق میزد و استفراغ میکرد و من واسه اینکه اوق نزنه غذاشو کاملا میکس میکردم. تا اینکه بردمش دکتر براش نکسیوم 20 تجویز کردن ک من 1/4صبح و1/4 عصر میدادم.باکلوفن هم دکتر داد که من بخاطر عوارض بیحال شدن و خواب اور ک ازش شنیده بودم باکلوفن رو ندادم ولی با همون نکسیوم خیلی بهتر شد تا 9 ماهگی که دیدم خوبه و من قطعش کردم اما الان یک ماهی هست باز اوق زدناش برگشته حتی موقع شیر خوردن. البته خیلی کم استفراغ میکنه اما خیلی اوق میزنه و من حتما هم باید غذای میکس یا شل بهش بدم اگه یه کم سفت باشه اوق میزنه و اصلا نمیجوه فقط قورت میده.اصلا نمیتونم برنج کته یا غذای خودمون رو بهش بدم.
این نکته رو هم بگم ک تو 5 ماهگی ب ساق پاش اگزما زد و دکترش گفت ب پروتئین گاوی حساسیت داره نه خودت بخور نه ب بچه بده.و من چند وقتی رژیم گرفتم اما بدنم با کمبود کلسیم مواجه شد و من رژیم رو ول کردم.اما ب دخترم هنوزم هیچ لبنیاتی ندادم. چند روزه که ب ساق پاش اگزما زده اما ب شدت سابق نیست و کوچیکه و من باز لبنیات رو از غذام حذف کردم.با وجود این شرایط واقعا نمیدونم چیکار کنم.از طرفی تنوع غذاییش خیلی کمه و از طرف دیگه دخترم خیلی ضعیفه.
واقعا دیگه کلافه شدم.ممنون میشم کمکم کنید.من واقعا با این حالتای اوق زدن و استفراغش چیکار کنم؟
چه دارویی بهش بدم؟
ایا دخترم هنوز نباید بهش لبنیات بدم؟ تخم مرغ و بادام هم براش بده؟ اصلا چه چیزایی نباید بهش بدم؟
ب نظرتون وزنش خیلی کمه؟
اقای دکتر توروخدا یه راهکار ب من نشون بدین که چطوری غذای جامد بهش بدم که اوق نزنه. دخترم حتی غذای انگشتی هم برنمیداره بکنه دهانش و پرت میکنه.
آقای دکتر با توجه ب سنش الان من مولتی ویتامین بدم یا همون آد(چون تا الان قطره آد میدادم) و ب چه میزان؟درسته که مولتی ویتامین رفلاکس رو تشدید میکنه؟ اهن تا یکسال بهش دو سی سی لیپوفروز میدادم الانم همونو ادامه بدم؟ با تشکر از پاسخگوییتون

سلام به نظر کودک دجار اسپاسم حنجره شده است,که به علت ریفلاکس پنهان و قطع بکلوفن و عدم رعایت رژیم مادر این مشکل در کودکان ریفلاکسی ایجاد میشود

قطع یا کاهش,شیردهی از سینه
غذا های انگشتی
فیزیوتراپی بلع
انجام باربوم سوالو یا همان عکس رنگی مری
درمان با بکلوفن و گاویسکون یا بکلوفن و نکسیوم

از روش های معمول سوختگی یا اسماسم حنجره هستند و در اولین قدم برای تشخیص باید عکس رنگی مری گرفته شود

آهن مانند لیپوزوفر یا ایروفیکس و مولتی ویتامین ویوا و شربت کلسیوم سیترات و آفتاب مستقیم روزانه نیم ساعت به سفت شدن حنجره کمک خواهد کرد

در برخی موارد شدید سوختگی مری نیاز به بالون گذاری مری خواهد بود .

با توجه به این که کودک دچار اختالا رشد و سو جذب است رژیم غذایی باید بر اساس تست حساسیت به شیر و غذا مشخص شود