ا.ن
عنوان :

سردرد در پیشانی و صورت وتب

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام وقت بخیر مدت 10 روز بود که کمی لرز داشتم و عفونت در گلو با مراجعه به پزشک عمومی پنی سیلین تزریقی 3 روز متوالی انجام دادم ناگهان سردرد در پیشانی و صورتم شروع شد شدید طوری که ضربان داشت و اصلا خواب نداشتم جهت اطمینان سی تی سینوس سکینه و سر انجام دادم مبادا کرونا باشه که همه سی تی ها خوب بود وجواب سیتی سینوس و آزمایش خون کامل گرفتم برای تسکین درد ناپروکسن تجویز شد انت بیوتیک رو قطع کردم ولی ناگهان تب وگر گرفتگی در صورت دستم شروع شد مجددا سراغ پزشک رفتم با چک آزمایش خون برام ازیترومایسین 250 وسفیکسان 400 ونا پروکسن تجویز کرد امروز شروع کردم به خوردن دارو که مجددا سردرد قبلی شروع شد و گر گرفتگی در صورت هست دلیل چیه
ناگفته نماند که التهاب در گلو همچنان هست ولوزه هام متورم هست نه سرفه دارم نه تنگی نفس فقط گر گرفتن مخصوصا صورت و سردرد آیا دلیلش عفونت هست و این داروها جوابگوی بنده هست ممنون

سلام.اگه میتونید یه عکس از ته حلقتون برام بفرستید.و این که واقعا تب دارید یا فقط گر گرفتگی دارید؟

بیشتر گر گرفتن هست طوری که انگار آفتاب سوختگیه میسوزد و پوست اصلا تغییر رنگ نداره به زردی میزنه
تب بیشتر از 38 نرفته بیشتر 37 تا 37.5هست

آنتی بیوتیک ها و داروهاتون رو ادامه بدید
شربت دیفن هیدرامین هر 8ساعت غرغره بشه
قرص لیکوفار هر 8ساعت مکیدنی
شبها آب نمک غرغره بشه
در صورت بروز تنگی نفس مراجعه به بیمارستان
نگران نباشید

پس این گرگرفتگی وسردرد بابت چیه

سردردتون در حال حاضر علت التهابی و عفونی نداره
چون آزمایشها نرماله در ضمن درگیری سینوسهاتون هم آنچنان زیاد نیست که باعث علائم بشه
اگه بهتر نشدید به همکارای متخصص اعصاب یا چشم مراجعه کنید

سلام دکتر جان دیشب قرقره دیفن هیدرامین کردم و قرقره نمک و سرکه سیب انتی بیوتیک هم خوردم با این حال تورم گلوم کمتر نشد و احساس میکنم بدتر هم شده

پس باید حضورا به یکی از همکارایی که گفتم مراجعه کنید هر چند میتونید دو سه روز کارهایی که گفتم رو ادامه بدید