م.ج
عنوان :

عفونت ریه ها سرفه (کرونا)

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام وقت به خیر دکتر جان
همسرم 27 سالش هست و 5 ماهه بارداره
تقریبا یک ماهی سرفه داشت تا اینکه 29 اسفند با تنگی نفس همراه شد
مجبور شدم ببرمش بیمارستان بعد از ct گفتند کرونا داره و ریه هاش درگیر شده ارجاع دادند مسیح دانشوری اما تریاژ و اورژانس مسیح گفتند که اکسیژن خون و وضعیت عمومیش خوبه و تب هم نداره
فقط آستامینوفن وشربت دیفن هیدرامین براش تجویز کردند گفتند ببر خونه و ازش نگهداری کن الان مقداری سرفه هاش کمتر شده و تنگی نفس نداره و یه آزمایش هم دادند آزمایش خون که گفتند تب نداره دکتر بیمارستان گفت احتمالآ خوب شدند اما گفتند با متخصص عفونی حتما مشورت کنم من هم آوردم خونه و دارم نگهداری میکنم ولی خیلی نگران اینم که خدایی نکرده عفونت ریه هاش بدون علامت بیشتر بشه یا اصلا این واقعا کرونا هست یا نه؟چون اگر بود من هم باید میگرفتم البته 15 روز پیش لرز و درد عضلانی شدید و ضعف و سر گیجه داشتم خوب شدم تا اینکه پنجم شب تنگی نفس داشتم و اسهال رفتم سی تی گرفتم خدا رو شکر سی تی خودم سالم بود اصلا هم سرفه نداشتم شاید کمی سرفه ی معمولی احتمالش هست من گرفته باشم و خوب شده باشم؟
دکتر با عرض پوزش میدونم بسیار شما هم مشغول هستید و سرتون شلوغه
اما خواهش می کنم خواهش میکنم جواب بدید خدا میدونه چند شبانه روزه اصلا خواب ندارم خیلی نگرانه همسرم هستم متشرکم
همسرم چند روزیه تب نداره تبش روی 36/7 تا 37 هست و اکسیژن خونش هم 99 بوده تا پنجم که بردمش برای آزمایش
عاجزانه میخوام که کمکم کنید دکتر امروز هم خیلی کم سرفه های همسرم بیشتر شده
به خاطر شرایط همسرم و استرس بیش از اندازه ی خودم نمیخوام ببرمش بیمارستانها رو بگردم اکثر جا ها هم اصلا متخصص عفونی نیست
دکتر انشالله اگر خوب شده باشه با کمتر شدن علائم رو به بهبودی باشه عفونت ریه ها از بین میره یا به چه شکله؟تقریبا 25 درصد ریه ها درگیر شده.20 درصد ریه چپ و 5 درصد ریه راست (البته از روی سی تی از خودم میگم )دکتر خواهش میکنم جواب بدید
انشالله همیشه سالم و موفق باشید و هر چی از خدا میخواهید بهتون بده به امید روزی که همه ی مردم دنیا سلامت باشند و این ویروس نابود
دکتر الان فقط سرفه میکنه و هیچ علاعم دیگه ای نداره
دیفن هیدرامین و که قطع میکنه باز سرفه هاش بیشتر میشه؟
تب به هیچ عنوان نداره کار های خونه رو هم خودش انجام میده بیشتر از 25 روز هم خونه است.حالا کی بیماری شروع شده حتی اگه کرونا باشه اما از 29 اسفند که سیتی گرفتیم باز هم خونه غرنطینه هست .دکتر رو به بهبودیه ؟خدایی نکرده حالش بدتر نشه؟

با سلام همسر شما قطعاً به کرونا مبتلا شده است اما خوشبختانه فرم خفیف بیماری را تجربه کرده است برای ادامه درمان به مدت دو هفته شربت دیفن هیدرامین هر 8 ساعت و قرص هیدروکسی کلروکین هر 12 ساعت تهیه و مصرف نماید در مورد وضعیت ریوی ایشان حداقل 3 ماه بعد باید اظهار نظر کرد اما بر اساس سی تی اسکن حدود 20 درصد از ریه ها درگیر شده است انشاالله مشکلی نخواهد داشت. در مورد خود شما هم به احتمال زیاد به کرونا مبتلا شدید و در حال حاضر اقدامی لازم نیست

ضمناً بند امروز از ساعت 10 در بیمارستان خانواده بیماران را ویزیت میکنم

سلام وقت به خیر
همسرم 5 ماهه باردار هستند قرص هیدروکسی کلروین میتوانند مصرف کنند؟عوارض ندارد؟
واینکه دکتر میشه کرونا گرفت و اصلا وارد ریه نشه و بعد خوب شد؟و اینکه حدودا احتمال اینکه دوباره کرونا بگیریم چقدر است؟

این دارو در بارداری قابل مصرف نمی باشد به این ترتیب همسر شما لازم است که درمان علامتی را تا پایان دوره بیماری ادامه دهد بهترین دارو همان شربت دیفن هیدرامین است اگر احساس تنگی نفس دارند حتماً باید بستری شوند

احساس تنگی نفس و ضعف و بی حالی فقط روز 29 اسفند داشتند که خوب شد و از فرداش تنگی نفس بر طرف شد
الان 10 روز میشه که دیفن هیدرامین مصرف میکنه تا 2 هفته دیگه باز هم مصرف کنند ؟

بله دیفن هیدرامین در حاملگی نسبتاً بی خطر است و می تواند یک تا دو هفته دیگر مصرف کند. ضمناً داروی دوم که بجای کلروکین قابل مصرف است قرص آزیترومایسین است که در حاملگی بی خطر است. روزی یک قرص 500 میلی به مدت 6 روز