س.م
عنوان :

درد سمت چپ گلو

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام خسته نباشید
من سرور هستم 32 سالمه و کیش زندگی میکنم و متاهل هستم
من مدت 5 روزه که در ناحیه سمت چپ گلوم احساس درد میکنم وقتی آب دهانم رو قورت میدم ولی برای خوردن و آشامیدن مشکلی ندارم بعضی اوقات هم گوش چپم یه کوچولو درد میگیره یا تیر میکشه ولی دائمی نیست بجز این علایم هیچ مشکل دیگه ای مثل تب، سرفه، آبریزش بینی و... ندارم بخاطره کرونا خیلی نگرانم بخصوص اعضای خانوادم لطفا راهنماییم بفرمایید

با سلام، فعلا فقط استراحت کنید.مایعات گرم ومیوه میل کنید.اگربرطرف نشد یک استامینوفن ویا بروفن بخورید .
اگر سرفه با تنگی نفس پیداکردید درد قفسه سینه داشتید،مراجعه حضوری داشته باشید

🙏