ن.ر
عنوان :

عدم کنترل قند خون

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام وقت بخیر...
پدرم 72 سالشه و دیابت، چربی، سکته مغزی، عمل قلب باز کرده..hba1c:10.5 است حدودا یک ماه دوتا متفورمین مصرف میکنه..قنداش کنترل نشد بازم 2hpp هاش بالای، از اول عید 4تامتفورمین مصرف میکنه اما خیلی بی اشتها شده...
Fbs و 2hpp دو روز رو از چپ به راست خدمتتون میفرستم..
169،125،210،134(fbs )
141،239،132

سلام
با توجه به سن شرایط ایشون نباید قند خیلی پایین بیاد در حد زیر 200 باشه قابل قبول هست. با توجه به سن ایشون مت فورمین نباید بیشتر از 2 تا مصرف بشه و باعث بی اشتهایی میشه. لطفا آخرین آزمایش ایشون را بفرستید.

با دوتا قطعا کنترل نمیشه...
الان شب و صب متفورمین میخوره و ظهر سینوریپا هزار/پنج
الان که متفورمین رو دو تا میکنید انسولین بزنه؟؟چجوری بزنه...
دقیقا استرس منم بخاطر بی اشتهاییش خانم دکتر..وضعیت کورونا هم که باعث استرس میشه...
لطفا راهنمایی کنید...
Fbs:155
Hba1c:9.2
بنده از همکارانتان هستم پرستار...
بنظرتون مقدار قند خون ناشتا چقدر برای ایشون مناسبه؟
در ضمن ایشون حدودا 15 سال قند خون دارند

می دونم
برای همین گفتم آزمایش ها را بفرستید که دارو اضافه کنم.
نباید 4 تا مت فورمین بخورند
قرص سینوریپا را با همون دوز ادامه بدن ظهر ها و قرص لیناگلیپتین 5 میلی گرم هم صبح ها یکی استفاده کنند بجای مت فورمین. باز قندها را چک کنید و کنترل نشد باید دارویی اضافه کرد که صدمه نزنه. ضمنا یک قاشق گلاب داخل یه لیوان آب سه وعده بدید برای بی اشتهایی.

چند روز قند رو چک کنم خدمتتون بگم؟

تمام قندها زیر 200 باشند جای نگرانی نداره. ولی تا یک هفته روزی یک یا دو نوبت قند را چک کنید و اطلاع بدید
ضمنا با توجه به اینکه خودتون پرستار هستید و در معرض کرونا گلاب را شما و خانواده به همان نحو استفاده کنید.

باشه حتما....لطف کردین...
خدمتتون fbs و 2hpp صبحانه و نهار رو برای یک هفته میفرستم....
عذر میخام پدرم inr:1.2 داره

و داروهایی که مصرف میکنه به قرار زیره، دارویی که دادین تداخل نداره باهاشون:
متورال، گاباپنتین، پلاویکس، آسپرین، آتروستاتین،والسارتان،تامسولیسین،نوروتریپتیلین،متفورمین،نیتروکاردین ،امپرازول،
سلام وقت بخیر...
قندهای fbs و 2hpp بعد صبحانه و نهار....
Fbs: 135.....159......110.....145.....136

2hpp
break:289...263...266...283...265

2hpp lunch:181...207....332....147....270
اعداد جلویfbs قند ناشتای هرروز هستن و اعداد جلوی 2hpp ها که مربوط به هر 2 ساعت بعد وعده ی هر روز
خانم دکتر نظرتون درباره ی قنداشون چیه؟
من اطلاعات خاصی ندارم اما طبق پروتکل بالاست و باید انسولین بگیره؟
نمیشه دز قرص رو بیشتر کرد؟

بله عزیزم
قندهای بعد از غذا بالاست
قرص سینوریپ را به جای 1000/5 با دوز 1000/12.5 تهیه بفرمایید و سعی کنند مصرف کربوهیدرات را در صبحانه کمتر کنند.
روی هم رفته خوب جلو رفتند
اگر علی رغم این 2hpp یک وعده باز در چند نوبت بالاتر از 200 بود قرص ربپاگلیناید 1 میلی گرم نیم ساعت قبل از مصرف اون وعده غذایی اضافه بفرمایید.

🙏