م.ت
عنوان :

احساس سنگینی قفسه سینه و درد در سینه چپ و کتف چپ

متخصص قلب و عروق
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز
من 28 سالمه و دو سال هستش که مشکل حملات پنیک دارم که در طول این دو سال خیلی خوب تونستم بدون خوردن دارو کنترلش کنم اما متاسفانه در این یک ماهی که مشکل کرونا اومده استرس من بیشتر شده و حملات به سراغم اومدن اما دو روز پیش من درد قفسه سینه داشتم تا اینکه یک ساعت بعد از خوردن صبحانه در حال کار کردن بودن که یکدفعه قفسه سینم درد گرفت و همزمان بازو چپم و کتف چپم درد گرفت و احساس تنگی نفس داشتم و مناسفانه چون ترسیدم که مبادا دارم سکته قلبی میکنم حمله پنیک شدم و حالم تا نیم ساعت بدتر بدتر شد ضربان قلبم خیلی بالا رفت که سریع قرص پروپرانول خوردم و بعد از نیم ساعت آروم شدم روز بعدش بازم بعد هم همین علائمهارو داشتم و امروز احساس سنگینی قسمت چپ سینم و دست چپم میکنم و درد عمیقی اما خفیف در قفسه سینم دارم ممنون میشم راهنماییم کنید که تو این وضعیت کرونا من باید چیکار کنم

سلام وقت بخیر..
سابقه بیماری خاصی مانند دیابت ، فشار خون و یا سابقه مصرف داروهای خاصی یا مصرف سیگار دارید؟
سابقه خانوادگی بیماری قلبی؟؟

سابقه بیماری ندارم سیگار نمیکشم ولی خانوادم سابقه مشکل قلبی دارن

شروع درد زمان خاصی از روز دارد؟؟
چقدر طول میکشد؟؟
با فعالیت و غذا خوردن ارتباط دارد؟؟
آیا درد شانه و بازو با حرکت دست تشدید می شود؟
آیا درد سینه با سرفه و نفس عمیق تشدید می شود؟
علایم همراه مانند تنگی نفس و تعریق و تهوع دارید؟؟

دیروز صبح چندتا حرکته ورزشی انجام دادم که هیچگونه دردی نداشتم فقط شب موقع ایی میخواستم بخوابم دوباره درد قفسه سینم خیلی خفیف بود که ته گلوم تلخ شده بود که من فکر کردم شاید اسید معدم باشه که دوتا بالشت زیر سرم گذاشتم تونستم راحت بخوابم اما امروز و همین الانم که باهاتون دارم صحبت میکنم انگار یه چیزه سنگینی رو سینه چپم گذاشتن و کتفه چپم هم همین حسو دارم
فقط کفه دست و پاهام عرق میکنه
و یکم دل درد و یکم حالت تهوع هم دارم اما خیلی خفیفه
سرفه الان زدم قفسه سینم درد نگرفت ولی احساس سنگینی روی سینم دارم
و اینکه تو دو روز گذشته پشت قفسه سینم هم درد داشتم

در وهله اول نگران نباشید و آرامش خود را حفظ کنید..افرین به شما که توانستید حمله پانیک را بدون دارو کنترل کنید.
توجه داشته باشید که علایم مذکور شما با حمله پانیک توجیه می شود حتی کاملا میتواند سکته قلبی را تقلید کند..با توجه به شرح حال شما احتمال مشکل قلبی بعید است...سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید و در صورت نیاز داروی آرام بخش و ضد اضطراب استفاده کنید.
حتی مشکل اسید معده هم میتواند علایم فوق را تشدید کند که درمان آن هم توصیه می شود.

اقای دکتر چه زمانی باید نگران باشم که ممکنه قلبم باشه اخه متاسفانه الان دردایی که دارم یه طوری که نمیتونم درست تشخیص بدم معدمه یا قلبمه

توصیه میکنم شما در کنار داروی آرامبخش مانند الپرازولام قرص پنتاپرازول 40 صبح ها ناشتا استفاده کنید.
دردهای مرکز قسه سینه که با فعالیت و راه رفتن تشدید می شود و حدود 10 الی 15 دقیقه طول می کشد و با استراحت بهبود می یابد به نفع دردهای قلبی است.
اگر با درمان فوق بهبود پیدا نکردید و دردها تشدید شد و دردی شبیه به دردهایی که گفتم داشتید به یه مرکز درمانی جهت نوار قلب و بررسی بیشتر مراجعه کنید.

🙏