ف.ک
عنوان :

پریودنشدن

متخصص طب سنتی ایرانی
سلام من امپول سه ماهه به اشتباه زدم وبعد ازدوماه افتادم روخونریزی وبرای قطعش اومدم قرص اچ دی بیست عدد توده روزخوردم وپریودم قطع شده والان دوماهه بازپریودنشدم چکارکنم

سلام. سال نو مبارک. مصرف قرص ها با نظارت متخصص زنان مصرف شده؟

نه خودم استفاده کردم
37سالمه دوتابچه دارم

در حال حاضر بایستی با مشورت متخصص زنان مسیر درمانی خودتان را ادامه دهید

نمیخوامـشیمیایی استفاده کنم گیاهی سراغ ندارین
دارویی که قاعده اورباسه

داروی گیاهی وحود دارد ولی با توجه به برهم خوردن نظم سیکل ماهیانه نیاز به تنظیم هورمونی توسط متخصص محترم زنان دارید. موفق باشید. وجه شما عودت داده می شود

حالاشما داروگیاهی بدین تا پریودبشم

خدمت شما عرض کردم با توجه به اینکه بدون مشورت با متخصص زنان داروی شیمیایی مصرف کرده اید بایستی اول با مشورت ایشان تحت درمان قرار بگیرید.