ا.و
عنوان :

خال

متخصص پوست، مو و زیبایی
خسته نباشید. خانم دکتر بنده یک خال سطحی مادرزادی به اندازه عدس زیر چشمم داشتم .سه چهار بار لیزرش کردم منتها هر بار مقداریش برمیگشت. اخرین بار که لیزر کردم اطرافش قرمز شده و کمی هم سیاه شده به مرور و حس میکنم خود خال پخش شده. خالم رو این بار جراحی کردم ولی این معضل رفع نشد. 2تا سوال دارم
1.طبق نتیجه پاتولوژی این تصور درسته که خال تو این حجم پخش بشه?یا التهاب پوستیه
2.اگر الان بعد از جراحی دوباره عود کنه که حس میکنم همینطوره باید چکار کنم?
ممنون

سلام ضایعه ی شما طبق جواب پاتولوژی خال نیست و یک ضایع ی آدنکسال پوست است اما چون روی پلک است حتما باید به متخصص چشم فوق پلک مراجعه نمایید بهتره لیزر و ... نکنید.