ا.ک
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت جناب دکتر،
بنده 37 سال سن دارم
مشکل من ،درد خیلی خفیف در ناحیه سینه چپ هست در چند روز گذشته که بصورت تقریبا نقطه ای (یعنی کل سینه درد نداره) و در بعضی حالتها وجود داره (مثلا اگه دراز کشیدم احساسش میکنم ، پاشم حرکت کنم یهو درد قطع میشه ، و بصورت مداوم نیست و خیلی خفیفه ، یه چند بار هم پشتم زیر کتفم همین احساسو داشتم (یه نقطه زیر کتفم )ولی بصورت خفیف و گذرا،
سابقه بیماری قلبی و غیره ندارم
و از اونجایی که این روزها از خانه بیرون نرفتن بیشتر بسلامتی کمک میکنه
میخواستم با شما مشورت کنم که شرایطم خطرناکه یا میشه برای چک اپ صبر کرد
در ضمن بنده ساکن کیش هستم
و اینجا چون یک بیمارستان داره ، توصیه شده که تا جای امکان مراجعه نشه
و میخواستم بدونم اگه ایشالا خطرناک نیست ،
برای احتیاط دارویی نیاز هست که تهیه کنم
که اگه نیاز شد استفاده کنم
تا ایشالا ریشه کرونا کنده بشه و برای چکاپ کامل به پزشک مراجعه کنم
و یا هر نظری که شما میفرمایید
با سپاس فروان

سلام و ممنون از شرح حال کاملتون ،
نوع درد شما به هیچ عنوان ارتباطی به قلب نداره .و بیشتر دردهای عصبی عضلانی و گاهی ناشی از اسپاسم است و نگران نباشید .به مرور هم بهتر خواهد شد و نیاز به چک آپ ندارید

🙏