ع.آ
عنوان :

مو در ناف

متخصص جراحی عمومی
با سلام.من پسری 19 ساله هستم.مدت زیادی بود که در ناحیه ناف کرک هایی دیدم.به جراح عمومی مراجعه کردم و مو ها رو خارج کردن و پماد هم دادند.بعد از گذشت یک ماه دوباره کرک های ریزتری و بع تعداد خیلی کم در انتها میبینم.میخواستم ببینم علتش چیست؟(در ضمن من حدود سه ماه پیش کیست مویی در پشت عمل کردم و خیلی هم پر مو هستم)

سلام
مرتب تمیز کنید بعد از حمام خشک کنید
حتما با الکل داخل ناف را تمیز کنید و سپس خشک کنید گوشه گاز را یا پارچه نخی را داخل ناف بگذارید تا خشک بماند

احتمال داره چی باشه؟

اگر ادامه داشته باشه و درست نشه باید عمل بشود مثل سینوس پایبونیدال

الان من با این مو ها که داخل هستند باید چیکار کنم؟و آیا با این کار ها که گفتین دیگه مو در نافم دیده نمیشه؟

شما اگر تمیز کنید دیگر آنجا نمی روند