ا.ر
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام دکتر خسته نباشید . حدود 20 روز هستش که در سمت راست سرم دردی احساس میکنم که به پشت گوش هم سرایت کرده و گردن هم درگیر خودش کرده . به همراه این درد تاری دید و مقداری سرگیجه برام ایجاد شده. تشخیص شما چه چیزی هستش؟

سلام. منظورتون از سرگیجه چیست؟ اطاق دور سر میچرخه یا چشم سیاهی میره؟ تاری دید در چه حدیه؟ سردرد ضرباندار است؟ تهوع استفراغ میدهد؟

مقداری عدم تعادل _ تاری دید طوری هستش که اجسام دور تار میبینم. و سردردم ضربانی نیستش در طول روز این درد ایجاد میشه و از بین میره بیشتر شبا شدید تر میشه . تهوع هم ندارم دکتر
ابتدا این درد از پشت سرم به صورت شدید شروع شد 20 روز پیش
2 سال پیش هم از سرم ct و mri گرفتم مشکلی نبوده

بنظر میشه سردرد تنشی باشه. اضطراب و فکر و خیال ندارید؟

نه اضطرابی ندارم دکتر
قرص نوافن هم خوردم با بتاهیستین که پزشک تجویز کرده بودن

پس ممکنه سردرد میگرنی باشه. از داروخانه کپسول میگرافار تهیه کنید، بمدت دو هفته صبح و شب، بعد غذا، بخورید. انشالله بهتر میشه. دارو گیاهیه و عارضه ای نداره

بله چشم دکتر یعنی این علایم امکان نداره از سرم باشه؟ یعنی مریضی بدی باشه
بیشتر درد از گردنم شروع شد به صورت تیر کشیدن و بعد به سرم زدش فقطم سمت راست اذیتم کرد گاهی اوقات حتی به شونه و دست راستم هم میزنه این درد

دو سال قبل که mri مشکلی نداشته و علایم الان هم بنظر نمیرسه نگرانی داشته باشه

🙏
خیلی ممنونم دکتر
چه زمانی حضوری به پزشک مراجعه کنم؟

اگر با خوردن دارو تا هفته بعد بهتر نشد، مراجعه حضوری داشته باشید

بله چشم دکتر خیلی ممنون از لطفتون