ف.ط
عنوان :

سر درد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام. آقای دکتر دو هفته س سردرد خیلی وحشتناکی دارم که تقریبا قطع نمیشه. صبحها کمه ولی از عصر تا آخر شب زیاد میشه. من میگرن دارم ولی این نوع سردرد هیچ شباهتی با سردردای میگرنی سابقم نداره. دقیقا دو هفته س که بوتاکس تزریق کردم میتونه مربوط به اون باشه؟ فشار شدیدی روی کاسه ی سرم و چشمام حس میکنم ولی توی خونه دستگاه فشار سنج ندارم.

سلام. خیر، بوتاکس معمولا سردرد رو کم میکنه. چون عصرها زیاد میشه میتونه تنشی و عصبی باشه. البته چون زیاد شده بهتره از سرتون سی تی اسکن هم بگیرید که خیالمون راحت بشه

🙏