ط.ب
عنوان :

کورونا

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ اتول ...
سلام اقای دکتر من مرد چهل ساله هستم و ندول در هنجره دارم سه چهار هفته پیش دگزا متازون مصرف میکردم که با امدن کرونا متوقف کردم و گلودرد گرفتم رفتم دکتر بهم گفت گلوت التحاب داره پنیسیلین و ازیترو مایسین برام نوشت که مصرف کردم خوب شدم اما این اواخر که باز گلو درد و سرفه خلت دار داشتم مجدد رفتم دکتر از قفسه سینم عکس گرفتن و دکتر عکسو دید گفت ورودی ریه هات یکم مشکوک میزنه برو یه ازمایش هم بده ازمایش رو دادم و اوردم دکتر شیفتش تموم شده بود و ازمایش را به پزشک بعدی نشون دادم که نگاه کرد گفت خوبه و زاکسیم چهارصد و استامینوفنو اسپکتران برام نوشت من امروز اخرین روزی بود که زاکسیم تموم شد وقتی مصرف میکنم معدم درد میگیره ولی احساس میکنم ندول حنجرم یکم بهتر شده حال میخواستم نظر شمارا بدونم ایا من از دارو خانه باز زاکسیم تهیه کنم یک دوره دیگه مصرف کنم یانه نظر شما چیست عکس ندول هنجرم رو دارم و عکس ازمایشم اگر نیاز هست برایتان ارسال کنم وبفرمایید من زاکسیم تهیه کنم یانه البته سیگاری هم هستم

سلام.نه نیاز به مصرف مجدد آنتی بیوتیک نیست.برای ندول بهترین کار گفتاردرمانی و پرهیز از فشار به حنجره و پرهیز از مصرف سیگار و ...هست.
یک دوره هم باید دارو برای معده مثل پنتوپرازول استفاده کنید.
فعلا هم نیاز به عکس حنجره نیست.
3ماه بعد از درمان مجدد عکس بگیرید

ممنونم اقای دکتر من قبل کرونا رفتم پیش دکتر خراسانی تو شهریار جراح هستن و عکسم رو دیدن و دگزا برام تجویز کردن که یکی سفید بود هفت روز یک بار مصرف میکردم و دوتا ی دیگه دگزا متازون و یکی دیگه که کوچکتر بود دوروز در میون مصرف میکردم دکتر بهم گفتن نیاز به جراحی نیست اگر خوب نشدی باید بیای چیزی داخلش تضریق کنیم ولی نتونستم ادامه بدم و با این شرایط کرونا البته امپولهارو بیشترشو مصرف کرده بودم دوسه تا مونده بود که دیگه قطع درمان کردم پیشنهاد شما چیه من چکار کنم صدام زومخت شده و این منو ازار میده
اقای دکتر نظر شما چیست ایا من پی گیر درمانم باشم یا صبر کنم این موج کورنا تموم بشه و کار خاصی هست که انجام بدم پیشنهاد شما چیه اقای دکتر

نه نیاز به مصرف اون آمپول ها نیست.همون مواردی که گفتم باید انجام بدید اگر واقعا ندول حنجره داشتید.

بله دارم اقای دکتر عکسی که دوماه پیش گرفتم هنوز هست اگر نیاز میدونید متونم ارسال کنم
بیشتر زمانی که عصبی میشم صدام بیشتر افت میکنه
چشم چند لحظه الان ارسال میکنم
نمیدونم رسید دستتان یانه
اگر بنامه دیگر دارین واتساپ یا اسکایپ ارسال کنم به نظر میرسه من ارسال کردم ولی میزنه نا موفق
امیدوارم تونسته باشم بفرستم و به دست شما برسه دیشب هرکاری کردم نشد اشتباهی عکس سلفی فرستادم

بله تا حدودی مشخص هست
.همان طور گه گفتم درمان اصلی شما گفتار درمانی هست و علاوه بر آن درمان با داروی معده و پرهیز از مواردی که گفته شد
حتما باید پس از 3ماه درمان مجدد عکس حنجره بگیرید

حتما از فشار به حنجره مثل داد و بیداد و فریاد و صدای بلند، صاف کردن گلو باید طی این مدت بسیار پرهیز شود.سیگار تاحد ممکن کم و قطع شود
چون در صورت عدم بهبود ممون است نیاز به عمل حنجره پیدا کنید

اقای دکتر من به پیشنهاد یکی از دوستان نمک دریا تهیه کردم و شب موقع خواب و صبح اب نمک قرقره میکنم حالا بعضی وقتا صدام درست میشه نمیتونم تشخیص بدم از اب نمک هست یا از زاکسیم در کل از راهنمایی های شما سپاس گزار هستم درمورد درمان هم حدال امکان رعایت میکنم ولی بعضی وقتا عصبی میشم و کنترل از کف خارج میشه و بهم میریزه

خیر نه نمک دریا و نه سفکسیم هیچ کدام تاثیری ندارند . مهم همان موارد هست که گفتم

🙏
ممنونم روز خوبی داشته باشین