ف.خ
عنوان :

جوش زدن سرشانه و کمر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.خسته نباشید
آقای دکتر من سرشونه هام و کمرم جوش میزنه و همم اینکه بدن حساسی دارم وقتی از ژیلت استفاده میکنم برای بدنم زود جوش میزنم
ناگفته نمونه من پریودام اصلا منظم نیست و از قرص ضدبارداری هم استفاده میکنمم و همم اینکه تروئید دارم.نمیدونم ربط داره به این قصییه یانه.الانم هنوز پریود نشدم ماه قبلم نشدم.داروهای تیروئید منظم نمیخورم.
واقعا از این اینکه چوش میزنم رنج میبرم وشکل ظاهری بدنمو بد نشون میده و نمیدونم چیکارکنمواگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

سلام

باید معاینه بشی تا معلوم بشه جوشها علت هورمونی داره یا علت دیگه ای

به هر حال هر چیزی راهی داره

ناراحتی نداره که