ا.ص
عنوان :

درد گلو

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خسته نباشید. چند وقتی هست ک در گلوم احساس درد میکنم در موقع قورت دادن آب دهان حس میشه این درد و در حالت عادی خیلی کمه دردش. دو سه روزه ک متوجه شدم تیروئیدمه ک درد میکنه. هر دوتا غده ی تیروییدم وقتی دست میزنم درد شدیدی مثل دندان درد دارن و این درد تا اول چانه و زیر گردن بصورت رگ دو طرفه کشیده شده. همینطور از داخل گلو هم احساس میکنم.علتش چی میتونه باشه؟
با توجه ب اینکه بخاطر شرایط کرونا نمیتونم برم دکتر یا بیمارستان و آزمایش و ... ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام با توجه به علایمی که فرمودید به نظر دچار التهاب تیرویید یا تیروئیدیت شده اید در صورتی که منعی ندارد میتوانید از قرص ناپروکسن500 روزی دوبار و در صورت تپش قلب پروپرانولل 20 هر 8ساعت استفاده و آزمایشات زیر را انجام دهید
Tsh,t4,t3,esr

خطرناک ک نیس؟ خود ب خود خوب میشه؟ چون بخاطر کرونا میترسم برم آزمایش. میتونم فعلا صبرکنم؟

بله سیرخوبی داره و معمولا خودبخود و بدون عارضه در عرض چند هفته برطرف میشه ولی درصد کمی دچار کم کاری تیروئید در آینده خواهند شد که آنهم معمولا گذراست. توصیه می کنم در صورتی که علائم تشدید شد آزمایش رو انجام بدید در غیر اینصورت می تونید تا عادی شدن شرایط صبرکنید

🙏