س.ب
عنوان :

کم کاری تیرویید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام من به مقدار کمی بقول دکتر معالجم روی مرز کم کاری تیرویید دارم یک سری قرص سه ماه مصرف کردم و قرار بود بعد از سه ماه سونو گرافی انجام بدم چون در سونوگرافی اولیه یک گره رویت شد که دکتر گفتن نیاز به بیوپسی ندارد نظر سونولوژیست هم همین بود اما متاسفانه به قضیه کرونا و تعطیلی و قرنطینه خوردیم و نام قرص ها را فراموش کردم

سلام
اگر امکان داره سونوگرافی و آزمایش اولیه را ارسال کنید و دوم اینکه متاهل هستید و ایاذقصد بارداری دارید؟

تا روز شنبه به آزمایش و سونو دسترسی ندارم بله متاهلم و دوتا بچه دارم و قصد بارداری ندارم
🙏
هرروز صبح ناشتا بخورم

دو
ز خاصی نداره؟
دوز

راستش دوزش بر اساس وزن و آزمایش اولیه شما هست. فعلا روزی یک عدد مصرف کن، تا شنبه که آزمایشتون را میفرستید.

سلام
اگر این آزمایش مربوط به زمان قبل از شروع داروی تیرویید هست که تیروییدتون کم کار نیست و نیاز به دارو نداره.
در مورد ندول تیرویید هم فعلا نیاز به کاری نداره.شما باید سونوگرافی و آزمایش تیرویید را تکرار کنید.
بعلاوه این آزمایش ؛ Anti Tpo ab

🙏
ممکنه ندول بدخیم باشه ؟؟