س.ذ
عنوان :

طی تماس گذشته

متخصص بیماری های کودکان
دکتر دختر من دیشب از همیشه بیقرار تر بود با اینکه نکسیوم دادم و اینکه دختر انگار پشت حلق خلط داره که نمیزاره شیر بخوره و اینکه خیلی گلوی بچه صدای قورت قورت شدید میده البته بعضی وقتها دیر آروق میزنه یا اصلا نمیزنه و اینکه منظور شما از افشره نعنا چی هست و از کجا باید تهیه کنم داروخانه یا عطاری و اینکه بچه وقتی شیشه یا سینه دهانش هست مدام در میاره و دوباره یه میک میزنه و دوباره در میاره با حرص و زور یه میک میزنه شیر رو درمیاره و بعد گریه میکنه و یا ساکت هست دکتر شکمش هم خیلی صدا میده و قور و قور میکنه مثل انگار سردیش کرده باشه فعلا داره شیر نان میخوره ولی واقعا بی میلی و به سختی شیر خوردن رو داره و دکتر بعد از دادن سوپر مینت بچه کاملا سفید شده بود کل بدنش سفید و یخ زده بود و اینکه بازم نفرمودین روزی 1 سی سی شب و روز رو بدم یا خیر
و اینکه دکتر شیر ایزومیل موجود نیست جایگزین چی میشه

اسیدهای بیومیل سوی یا حداقل شیرهای بدون لاکتوز نان یا بیومیل استفاده کنید
افشره نعناع را از عطاری یا داروخانه میتوان تهیه کرد
فیزیوتراپی سینه
بخور گرم
و همانطور که ذکر شد در صورت خس خس ,سینه یا علائم عفونت ریه باید کودک توسط پزشک معاینه شود

روزی دوبار صبح و شب استفاده کنید