م.ر
عنوان :

سرگیجه و حالت تهوع

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام آقای دکتر. وقتتون بخیر. مادر من 64سالشون هست. و از پریروز سرگیجه داشتن که رفتن دکتر درمانگاه. دکتر معاینه کرد و گفت از مایع گوش میانی هست. قرص domperidone برای تهوع و قرص actoserc برای سرگیجه دادن. دیروز از صبح یه کم بهتر بودن ولی دیشب سرگیجه زیاد داشتن و حالشون بهم خورد. (*مادرم فشار خون هم دارن.*)اگر باید دارو عوض بشه یا پرهیز غذایی یا دارویی که زودتر بهتر بشن بفرمایید. سپاسگزارم

سلام. اگر با تغییر سر سرگیجه ایجاد وتشدید بشه مربوط به گوشه. دراین صورت داروها مناسبه. البته فشارباید کنترل بشه اون هم کمک میکنه . رژیم بدون نمک وچربی و استراحت مهمه.

قرص دومپریدون در صورت استفراغ وتهوع ادامه بده

آقای دکتر چند روز طول میکشه؟ خیلی دارن اذیت میشن؟
آقای دکتر بی اشتهایی هم مربوط به گوش میشه البته غذا میخورن ولی کم