ز.ق
عنوان :

بی حسی سر

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
یک خانم38ساله هستم.سابقه هیچ بیماری ندارم.متاهال هستم ویک پسر4ساله دارم.سرم ازگردن به بالا یکهو حالت بی حسی میگیره و لب ودهانم بی حس میشه درحد چندثانیه.دوبار این اتفاق برام افتاده.

سلام. معمولا بیحسی که انقدر گذرا باشه و بعد چند ثانیه رفع بشه، حالت عصبی داره و در اثر اضطراب و نگرانی اتفاق میوفته. چنین حالتی خطری نداره