ن.ب
عنوان :

التهاب تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام و خسته نباشید، پزشک عمومی تشخیص پرکاری تیروئید با استناد به سونوگرافی و ازمایش خون داده اند که ضمیمه میباشد،بی حالی شدید و درد و تورم در گلو،گاهی تب از علائم بیمار است،لطفا دستورات دارویی و غذایی لازم و تشخیص نهایی خود را ارسال نمایید،با تشکر

سلام روز بخیر با توجه به آزمایشات و علائم بالینی شما مبتلا به تیروئیدیت شده اید. روزی 3 تا قرص پردنیزولون 5 میلی گرمی پس از صبحانه بخورید به مدت یک هفته ،سپس 2 قرص به مدت یک هفته ، سپس 1 قرص به مدت یک هفته، این حداقل مدتی است که نیاز به دارو دارید البته بر اساس چگونگی پاسخ به درمان ممکن است نیاز به ادامه درمان داشته باشید. به همراه آن یک قرص رانیتیدین شبها دریافت کنید. با اولین دوز دارو انتظار داریم شما احساس بهبودی قابل توجهی بکنید