آ.ر
عنوان :

غذای کمکی

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید.دختر من 3 روز دیگه 6 ماهش تموم میشه و میخوام غذای کمکی شروع کنم. تا الان فقط شیر خودمو خورده .باتوجه به اینکه به پروتئین گاوی حساسیت داره و همینطور دکتر برای من به جز محصولات گاوی انواع مغزهارو هم ممنوع کرده با چه غذایی شروع کنم؟ ممنون

سلام و خسته نباشید
با فرنی آرد برنج و آب ( یا شیر خودتون) و مقدار خیلی کمی کره گاهی مقداری خیلی کمی نمک/گاهی مقدار کمی شکر برای تنوع در مزه غذا، غذای کمکی رو شروع کنید
آرد برنج رو بهتره خودتون در منزل تهیه کنید

🙏