ص.ن
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام اقای دکتر ،همسرم از چند روز قبل عید سر دردهایی گرفت که سمت راست سر ،بالای پیشانی، به دندانهای ردیف بالا و بعضا به گوشش هم میزنه ،همراه با آبریزش بینی و گاهی اشک از چشماش میاد .هر ررز از خواب پا میشه با سردرد هست ،تقریبا 2 سال پیش هم این دردها را میگرفت که آخرین بار با قرص میگراکیم آرام میشد ولی ایندفعه میگرا کیم تاثیری نکرد ،و قرص مسکن و آمپول هم تا 20 درصد از دردش میگره .البته دوبار ریزاتریپتان استفاده کرد یکم بهتر شد ولی باز 100درصد ول نکرد ، در ضمن ما نوزاد 2 ماهه داریم که اصولا شبها گریه میکنه، فکر میکنید علتش چیه ؟و قرص خاصی هست که دردش از بین ببره

سلام. به اینها میگن سردرد خوشه ای یا کلاستر. خطر نداره. ولی هر دوره که شروع میکنه به گرفتن، ممکنه دو سه هفته پشت سر هم ادامه پیدا کنه.
برای کم کردن طول مدت این حملات، قرص وراپامیل 40 میلی صبح و شب و قرص لیتیوم 300 میلی صبح و شب تا یکماه بخورند. برای کم کردن شدت سردرد هم میتونن از ریزاتریپتان استفاده کنند.

پس هر زمان که دردش شروع شد میتونه ریزاتریپتان مصرف کنه؟ .در ضمن آقای دکتر وزن همسرم150کیلو هست دوز داروها همین براش کافیه ؟

بله، میتونه ریزاتریپتان بخوره. پس وراپامیل 40 میلی رو روزی سه عدد بخورند

ممنون آقای دکتر، لطف کردید ،از فردا تجویز شما را شروع میکنه ،جسارتا هفته آینده وضعیتشان را به شما گزارش میدم
🙏