ح.ک
عنوان :

دندان درد، سر درد گوش درد

دندانپزشک
مشکل بنده از درد گوش و سر شروع شد و بعد از دو روز درد شدید دندان، لازم به ذکر است گوشه ی دندانی که درد دارد حدود ده روز پیش شکست و دندان پر شده بود قبلا، میخام بدونم در این وضعیت قرنطینه و با وجود بیماری کرونا صلاح است بنده چه اقدامی انجام بدم، ممنون

سلام
احتمالا بتوانید با مسکن هایی مثل ایبوپروفن درد را ساکت کنید
در صورت عدم کنترل درد اجبارا به دندانپزشکی جهت درمان ریشه همان دندان مراجعه کنید

اگر تورم در ناحیه ندارید ویا درد دندان با سرما بیشتر میشود
احتیاجی به مصرف آنتی بیوتیک نیست

مصرف پروفن برای شما
قرص 400 روزی 3 تا 4 تا
بهتر است با معده پر مصرف شود

🙏