m.a
عنوان :

الرژی و مصرف اسپری سالبوتامول

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام اقای دکتر وقتتون بخیر من دفعه پیش ازتون برای سرفه های مکرری که داشتم سوال پرسیدم و شما اسپری سالبوتامول هر 6ساعت دو پاف رو تجویز کردید و واقعا بعد دو ماه حالم خیلی خوبه و شبا میتونم بخوابم خدا خیرتون بده ازتون ممنونم میشه لطف کنید بگید تا کی میتونم از این اسپری استفاده کنم؟اگه میشه دائم استفاده کرد به چه صورت ادامه بدم؟میدونم لازمه معاینه بشم ولی تو این وضعیت واقعا جایی نمیشه رفت مخصوصا که بچه 3ماهه دارم
ممنون میشم لطف کنید بگید داروی مونته لوکاست و فکسوفنادین رو که مصرف میکردم قطع کنم یا ادامه بدم؟دوره مصرفش چند روزس؟
بابت وقتی که برامون میذارید ازتون ممنونم

سلام
اسپری سالبوتامول به طور مرتب بیش از دو روز مصرف نشود و سپس هنگام نیاز دو پاف مصرف شود.اگر شیر نمی دهید و باردار نیستید مونته لوکاست را ادامه بدید تا معاینه شوید.