ع.ن
عنوان :

کمر درد

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام. بنده پسر 27ساله هستم. حدود 20 ماه قبل در حین فوتبال در پایین کمرم درد شدیدی حس کردم و کمرم قفل شد. تا الان آب درمانی ،فیزیوتراپی، و مسکن استفاده کردم.درد کمر کمی بهبود یافت اما رضایت بخش نبود. کمرم هنگام خم شدن به جلو دو طرف ستون فقرات احساس درد دارم. برخی دکتر ها
میگویند التهاب joint facet است و برخی میگویند پارگی لیگامنت کمر و عضلات کمر است. گاهی که به جلو خم شده و در همین حال به طرفین خم میشوم دو طرف ستون فقرات به طور قرینه درد میکند؛ یعنی وقتی به جلو خم هستم و به سمت راست متمایل میشوم، سمت چپ کمر درد دارد و وقتی به جلو خم هستم و به سمت چپ متمایل میشوم ، سمت راست کمرم دارد. در MRI مشکل خاصی نشان نمیدهد. به نظر شما مشکل از فاست است یا لیگامانت کمر ؟
با سپاس

سلام با توجه به اینکه فیزیوتراپی و دارودرمانی و آب درمانی انجام دادید و ام آرآی چیزی نشان نداده باید حضورا معاینه شوید اجمالا پماد لافارر را روزی دوبار روی ناحیه کمر بزنید ورزشهای اصلاحی را انجام دهید و کپسول گاباپنتین را روزی دوبار مصرف کنید