س.ق
عنوان :

تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
درد ناحیه تیروئید، درد گوش، یبوست و نفخ شکم، 10 سال پیش سابقه پر کاری تیروئید داشتم ، افزایش وزن ، سر درد، درد عضلات ساق پا هنگام شب

سلام روز بخیر شما به سوالات زیر پاسخ دهید
1 درد ناحیه گردن و بنا گوش از کی ایجاد شده
2 تب لرز دارید؟
3 افزایش وزن چند کیلو ؟ وزن فعلی؟ قد؟
4 اگر آزمایش تیروئید دارید ارسال کنید

سلام خانم دکتر
یک ماه ونیم است که شروع شده یه چند ورق اموکسی سیلین خوردم دو هفته خوب شدم اما دوباره شروع شد . تب و لرز ندارم . خودم رو وزن نکردم ظاهری متوجه شدم به دلیل کرونا نمیتونم برم ازمایش بدم .قد 160 وزن 64
درد گلو و سر درد ها شب ها بیشتر میشه و بعضی اوقات احساس خفگی میکنم. گردنم رو وقتی لمس میکنم هم درد داره ابتدا درد در یک طرفش بود اما الان در هر دو طرف درد دارم

با توجه به علائم شما ممکن است مبتلا به التهاب تیروئید شده باشید بهتر است آزمایش های زیر را بدهید
1-TSH
2-T4
3-T3
4-ESR

این آزمایشها نیاز به ناشتا بودن ندارد و همین الآن میتوانید انجام دهید اگر در تهران ساکن هستید آزمایشگاه آرامش واقع در سعادت آباد کوچه 9 شبانه روزی باز است.
فعلا از قرص استامینوفن کدئین روزی 4 عدد یا کپسول ایندومتاسین ER 50 میلی گرم روزی 1 تا 2 عدد جهت کاهش درد استفاده کنید جواب آزمایش را ارسال کنید تا داروی اصلی شما را در صورت نیاز تجویز کنم

چشم خیلی ممنون
اما فعلا میترسم برم ازمایشگاه چون ساکن شهرستان هستم .
اگر مشکل جدی ایجاد نمی کند همین مدلی بماند تا کرونا تمام میشود . اما اگر جدی است فردا ازمایش را انجام می دهم . لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید

با توجه به اینکه نمیتوانید مراجعه حضوری داشته باشید و معاینه شوید انجام آزمایش ضروری است . توصیه میکنم با رعایت شرایط حفاظتی آزمایش را انجام دهید

🙏
با عرض سلام
خانم دکتر جان این جواب آزمایش من هستش

سلام شما التهاب تیروئید دارید باید قرص پردنیزولون بخورید نسخه شما را می نویسم میفرستم تا یک ماه قرص بخورید و پس از یکماه آزمایش زیر را انجام دهید و ارسال کنید
TSH, T4, T3

Rx
1- Prednisolone tab 5mg #60
10 روز اول روزی 2 قرص پس از صبحانه
20 روز بعد روزی یک قرص پس از صبحانه
2- omeprazol cap 20 # 30
نیم ساعت قبل از صبحانه یک عدد

🙏