ب.ش
عنوان :

فراموشی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام و احترام.من خانمی 66 ساله هستم که از نظر شرایط روحی به دلیل فوت برادرم و مادرم و مشکلات دیگر قرص نورمازین که دکتر عمومی تجویز کرد مصرف میکردم. در مراسمی تاندون دستم دچار کشیدگی شد و دستم خیلی درد میکرد، که دکتر گفتن وضعیت اعصابم تشدیدش کرده،چون شبی که دستم کشیده شد کاملا دستم قفل شد و بهم قرص دیازپام 2 دادن و نورمازین قطع شد و مشکل فشار خون عصبی هم دارم ولی ناراحتی قلبی ندارم. درحال حاضر دچار فراموشی جزئی شدم ازتون میخواستم کمک بگیرم میخواستم بیام مطبتون که کرونا شد و نتونستم بیام. مثلا یادم میره چی پختم! یا ممکنه چیزی جلوی چشمم باشه و گاها نبینمش مثل سالادی که درست کردم یا قابلمه! من ازتون درخواست دارم که کمکم کنید تا زمانی که بتونم بیام مطبتون، الزایمر نگیرم!! نگرانم که الزایمر بگیرم! دیازپام رو قطع کنم؟ میشه اگه نیاز دارم قرص ارامبخش مناسب معرفی کنید؟ مشکل قتد و چربی هم ندارم. قرص فشار خونم هم لوزارتان 25 هست. باتشکر

سلام. دیازپام داروی مناسبی برای شما نیست ، چون وضعیت فراموشی دو تشدید می کنه
قبل از تجویز دارو باید بررسی بشید، ام ار ای مغز و یک سری آزمایسات براتون انجام بشه ، بعد دارو تجویز بشه
فعلا دیازپام رو تا یک هفته بکنید شبی نصف، هفته بعد یک شب در میون نصف، و بعد قطعش کنید و حضوری مراجعه بفرمایید