ک.ا
عنوان :

خواب بد بچه

متخصص طب کار و فلوشیپ طب خواب
سلام خسته نباشید دختر سه ساله من تقریبا از شیش ماهگی خوابش به هم ریخت
تا صبح وول میخورد اول اینم بگم ک بیماری گال گرفت و تا سیزده ماهیگی بهبود پیدا نکرد یعنی از شیش تا سیزده ماهگی خوابشم از همونجا بد شد تا وقتی شیر میخورد تا صبح باید سینه مو از دهنش در نمیاوردم وگرنه قطعا بیدار میشد بعد از اینکه شیرشو قطع کردم بدتر شد جوری که تا صبح بارها پا میشد و جیغ میکشید
ی مدت بهتر شد و به تشخیص مشاور که ممکنه بترسه یا احساس نا امنی کنه هر وقت بیدار میشد بغلش میکردم و میخوابوندم تا یمدت بهتر شد الان تو این قرنطینه کرونا باز داره بد میشه خوابش و تا صبح چند بار بیدارمیشه از صدای باد رعد و برق و.... بیدار میشه و میترسه و خوابش نمیبره، خوابشم خییییلی سبکه، اینم بگم انقدر که بهم فشار میومد گاهی واقعا کنترل از دستم در میرفت و شدیدا دعواش میکردم شبا

سلام
لطفا مساله خواب کودکتون رو با یک متخصص کودکان و ترجیحا فلوشیپ خواب در میان بگذارید و نتیجه را اطلاع دهید

خانم دکتر جلیل القدر در این زمینه از همکاران هستند