ن.ق
عنوان :

قطره بایوگایا

متخصص بیماری های کودکان
با سلام.دکتر من به بچه 5 ماهم 3 هفته پیش قطره بایوگایا دادم.یک هفته دادم و تموم شد.ولی حالشو بهتر کرده بود.الان میتونم بازم بدم؟مشکلی داره 2تا بخرم و دو هفته بهش بدم؟
و اینکه قطره میول دی3 میدادم 5 قطره.میتونم بجاش ویواکیدز بدم؟فقط شیر خشک میخوره و رفته تو 6 ماه.ویوا رو چند قطره بدم؟
منظورم قطره مولتی ویتامین ویواکیدز هست
کلا شما چه مولتی ویتامینی پیشنهاد میدید؟دخترم رفلاکس داره.وزن گیریش هم کمه.اگه لازمه مولتی ویتامینی بدیم که آهنم توش داشته باشه دیگه جدا ندم
اگه میشه یکی دوتا پیشنهاد بدید که اگه یکیش نبود اونیکی رو بخرم
قطره ول بی بی خوبه؟

سلام قطره ویوا مولتی و آهن ایروفیکس برای این کودکان مناسب هستند روزی 10 قطره هر کدام کافی است
بایو گایا هفته ای سه بار 6 قطره بعد از شروع غذای کمکی توصیه میشود

قطره های میم و پدیا ویت آهن و مولتی باهم دارند که روزانه 1 سی سی میتوانید بدهید