م.ی
عنوان :

ساید افکت

دکترا حرفه ای داروسازی
با سلام
خانم دکتر من در حدود 10 روزی هست که کم و بیش به صورت سینوسی سرفه خشک میکنم.
تب گلو درد ندارم
بیشتر بعد از غذا احساس سرفه بیشتر و سنگی سینه پیدا میشه که خودم فکر نکنم کرونا باشه و ممکنه رفلاکس باشه.
سوال من این هست. از اونجایی که تا این سن مصرف دارو توسط من برابری کرده با این 10 روز اخیر . آیا ساید افکت دارو ها خودش عاملی واسه سرفه های من هست؟
صبح ها قبل از صبحانه پنتوپنوپازول میخورم واسه معده..
شربت بروم هگزین و دکسترومتورفان که مرتب مصرف کردم.
عصرها قرص مونته لوکاست میخورم.
نظر شما چیه ؟
درسته پنتاپرازول به خاطر مهار هیدروژن های اسیدی معده مقاومت بدن رو کاهش میده ؟
اگه اینطور هست قطع کنم دارو رو و شب ها آلمینیوم ام جی مصرف کنم؟

آیا تو این ده روز از الکل یا وایتکس یا سایر شوینده ها هم استفاده کردین؟

نخیر.. اوایل از الکل چرا وای بعدا حواسم به ایجاد حساسیت هاش بود
مشکل اصلی من الان سرفه ی خشک هست. واقعا نمیدونم بهترین دارو واسه برطرف کردن این سرفه چی هست

شما چون معمولا این حالت بعد از غذا بیشتر اتفاق میافته ،لطفا ،یک ساعت بعد غذا یک قاشق غذاخوری آلومینیوم ام جی اس استفاده کنید و همچنان پنتوپرازول رو صبح ناشتا یک عدد استفاده کنید
همون شربت دکسترومتورفان یا پرل دکسترومتورفان رو هست ساعت یک عدد به اضافه یک قرص تلفست 180 یک عدد استفاده کنید

ممنونم. من واقعا واسم این سوال هست که اگه به فرض به نفر کرونا گرفته باشه.. چه دارویی باید مصرف کنه که ریه هاش دچار پنومی نشوند ...
یکی از دوستای پرستارم میگفت ناپروکسین آیا درسته یا خیر؟

ناپروکسن باعث کاهش التهاب میشه،منتها علایم کرونا معمولا همراه با سرفه های خشک،درد عضلانی شدید،تب مداوم و ماندگار بالای 38 هس،در این صورت ناپروکسن رو برای کاهش درد عضلانی و کاهش التهاب میتونن استفاده کنن
البته اگر خیلی شرایط حاد بشه باید با مراکز درمانی تماس بگیرن

نه خوشبختانه تنگی نفس و تب ندارم. فقط و فقط سرفه خشک هست اون هم به صورت سینوسی کم و زیاد میشه.
نمیدونم امکان داره استرس تشدید کنه سرفه رو یا خیر؟
اگر نظرتون باشه بنده فقط 8 ساعت درمیان شربت دکسترومتورفان رو واسه سرفه و آلمینیوم ام جی رو شب ها قبل از خواب مصرف کنم.
و چون این 15 روزه خیلی دارو مصرف کردم تا چند روز اینکار رو نکنم.

بله سرفه های پنیک هم میتونه باشه
یه قرصی مثل تلفست یا سیتریزن هم استفاده کنید

اگه اینطور که شما میفرمایید حملات پانیک باشه امکان داره 14 روز طول بکشه.. اصولا حملات پانیک مگه چند دقیقه نیست؟
سیتریزین واسه حساسیت کاربرد داره دیگه؟
راستش تمام قرص ها همانطور که مستحضر هستین عوارض داره و چون بنده تا دو هفته ی اخیر حتی به ندرت استامینافن مصرف کردم شاید عوارض هم شدیدتر واسم باشه.
در طول روز اصولا سرفه هام کمتر و عصر به بعد شدیدتر میشه.

حملات پانیک نه، سرفه پنیک
بله سیتریزن حالت آنتی هیستامینی و ضد حساسیت هس،داروهای خودتون رو ادامه بدین

چشم.
سوال آخرم این هست که شربت دکسترومتورفان عوارضی نداره مصرف طولانی مدتش ؟
قرص آدالت کلد رو نیاز هست مصرف کنم یا خیر ؟

نیازی به استفاده از قرص ادالت کلد نیس،دکسترومتورفان برای شمایی که فعلا برای کوتاه مدت میخوایین استفاده کنین و بایستی برای سرکوب کردن سرفه هاتون استفاده کنید مشکلی نداره

🙏