س.ح
عنوان :

کویید

فوق تخصص ریه
من 11 اسفند بدن درد و لرز و کمی ضعف پیدا کردم و دو روز بعد حالم خوب شد اما سوزش گلو پیدا کردم سوزش گلو ادامه داشت تا 25 اسفند که درد پشت قفسه سینه به حدی که ریه هام رو احساس میکردم و کمی تنگی نفس و درد قفسه سینه پیدا کردم. از اون روز قرنطینه کردم خودم رو. درد پیش رونده بود تا 6 روز و در این ایام اشتها هم نداشتم و بعد با اینکه روز 7م کمی دردهام بهتر شده بود به بیمارستان رفتم. ازمایش دادم که براتون ارسال کردم. Spo2، 98 بود و دکتر گفت که برای بیرون اومدن از قرنطینه تست کویید بده که تستم منفی شد. دارو پلارژین و کلداستاپ داد و دکتر دستور سی تی اسکن نداد. اما همچنان در قرنطینه موندم تا دردهام و تنگی نفس بهتر شد و به زیر 10درصد رسید. در ضمن تو این ایام یه بار برا بهتر شدن حالم تئوفیلین جی خوردم که باعث شد تنگی نفسم تشدید بشه و دیگه استفاده نکردم. روز 11 فروردین از قرنطینه خارج شدم. چون احساس بهتری داشتم و شروع به فعالیت روزمره کردم. اما الان بعد از گذشت دو روز دوباره کمی احساس تنگی نفس و درد پشت قفسه سینه آزارم میده که فکر میکنم کمی بیشتر شده. خشکی بینی و سوزش گلو را هم همچنان دارم. خشکی بینی گاهی باعث سختی در تنفسم میشه و باعث تنگی نفسم میشه.البته دوباره پلارژین و کلداستاپ رو شروع کردم. ممنون میشم کمکم کنید.
دکتر فراموش کردم بگم اول اینکه من گاهی خلط پشت گلو هم دارم و دوم اینکه سابقه بیماری زمینه ای خاصی ندارم. و سوم اینکه روزی که رفتم بیمارستان. دکتر به هیچ عنوان من رو معاینه نکرد و بر اساس توضیحاتم دارو رو تجویز کرد

سلام. یک دوره کپسول آموکسی کلا 625 هر 8 ساعت یک استفاده کنید. کپسول امپرازول 20 روزی یک عدد ناشتا.

آقای دکتر معده درد ندارم و درد پشت قفسه سینه م زمانیکه شروع شد اول پایین ریه های دو طرف احساس درد داشتم و بعد کم کم تا روز ششم به بالای ریه هام هم کشیده شد و ری هام رو از هر دو طرف احساس میکردم.
الان هم که بهتر شدم پایین ریه هام احساس درد دارم گاهی سمت راست و گاهی سمت چپ.
امروز کمی تنگی نفس هم دارم

اگر دارو ها جواب نداد باید ویزیت بشید.

🙏