ج.غ
عنوان :

حالت تهوع وگلودرد

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام الان چند ماهه که هر چند وقت یه بار بعد از گلودرد و تب دچار حالت تهوع میشم و سابقه بستری شدن هم دارم الان هم باز دچارش شدم لطفا راهنماییم کنید

سلام دماسنج گذاشتید؟
سرفه عطسه آبریزش بینی هم دارید؟

نه ندارم ولی تب دارم

تب چقدر بود؟ کی و به چه مدتی بستری بودید؟

برای استفراغ چکار کنم اگر چیزی بخورم بالا مییارم

دکتر امیر انوشیروانی تب چقدر بود؟ کی و به چه مدتی بستری بودید

37 درجه تب داشتم چهار روز هم بستری بودم به دلیل عفونت روده

پنتوپرازول 20 نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورید غذای تند ترش ادویه نوشابه چای قهوه سیر پیاز سس لواشک شکلات چیپس پفک نخورید حداقل 4 ساعت فاصله غذا با خواب هم رعایت کنید

اگر اسهال پیدا کردید یا تب بالا 38.5 برای ازمایش خون و مدفوع مراجعه کنید

چرا چند مدت یکبار اینجوری میشه
ببخشید برای گلو دردم چی مصرف کنم

اینها علایم ریفلاکسه
بخاطر رژیم غذایی است

برای اینکه بتونم غذا بخورم واشتهام باز بشه چکار کنم

همونهایی که نوشتم را بخورید و رعایت کنید

🙏