ع.م
عنوان :

خون

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
با سلام آقای دکتر کودک 3 ساله ونیم دارم که این هفته دو بار داخل بینی اش خون خشک شده دیدم به این صورت که خون بیرون نمیاد فقط داخل بینی اش خون خشک شده است. مقدار خیلی خیلی ناچیز است اصلا خون تازه و جاری نیس فقط کاملا خون خشک که به جداره داخلی بینی چسبیده است. نمیدونم شاید دستکاری کنه
هیچ علائمی مثل تب یا بزرگی غدد لنفاوی یا کبودی یا درد استخوانی هم نداره
آیا خدای ناکرذه این میتونه لوسمی باشه؟
ارزیابی حضرتعالی چی هستش؟
ممنون

سلام
با وجود بدون علامت بودن باید ازمایش تکمیلی انعقاد خون انجام شود

در ضمن برای دختر و پسر بودن هم متفاوت هست

پسر هست آقای دکتر
احتمال سرطان خون میدین؟

نه علایم سرطان اصلا به این صورت نیست

🙏
آقای دکتر من برادرم 43 سال داره 4 است به amlm3 (t15 :17 مبتلا هستند باatraدرمان شده
آیا درمان قطعی میشن؟
شکر خدا همه ازمایش هاش عالی بوده
ایا این نوع سرطان با گذشت 4 سال احتمال عود داره؟
ممنون میشم جواب بدین دستتونو می بوسم
ممنون میشم جواب بدین آقای دکتر

سلام لوسمیAML M3خوشبختانه پاسخ به درمان خوبی داره خصوصا با درمان اترا و ارسنیک

🙏
سلام آقای دکتر خسته نباشید بنده چهار سال است که مبتلا به amlm3(t15:17 هستم و با آترا خاطرا درمان شدم خواهش می کنم بفرمایید از لحاظ درصدی و عددی امکان عود بیماری من چقدر است
خواهش میکنم به صورت عددی بگین

AMLM3خوشبختانه پاسخ خوبی به درمان میده وکمتر از 15٪؜احتمال عود دارد