ا.ع
عنوان :

نفخ و رفلاکس

فوق تخصص گوارش و کبد
با عرض سلام و خسته نباشید،یه مدت هست که آروغ زیاد و گاهی احساس ترشی و برگشت اسید معده به دهان رو دارم،در ضمن سوزش در قفسه سینه هم دارم،صبح ها که از خواب بیدار میشم در گلو خلط دارم و روی قسمت فوقانی قفسه سینه کمی سنگینی احساس میکنم اما تنگی نفس ندارم و با وجود اینکه ناشتا هستم اما آروغ میزنم ، وقتی هم به روی قفسه سینه دراز میکشم سکسکه هام شروع میشه،میخواستم بدونم چه کار کنم؟

پنتوپرازول 20 نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورید غذای تند ترش ادویه نوشابه چای قهوه سیر پیاز سس لواشک شکلات چیپس پفک نخورید حداقل 4 ساعت فاصله غذا با خواب هم رعایت کنید

🙏