م.ح
عنوان :

ریه

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
باسلام
پدر 80 ساله ای دارم که چندین سال است درگیر بیماری ریوی است ، ( تحت نظر ، درمان و دارو ) ، فیبروز ریوی . سوال : نظرتون رو درباره عکس سی تی اسکن می خواستم بدونم ، بسیار سپاسگذارم و آیا سی تی دارای علائم عفونت دال بر کرونا می باشد ؟
سی تی خدمتتون ارسال شد ؟

سی تی درگیری دارد.حال این درگیری از قبل می باشد یا بعلت کرونا باشد باید رادیولوژی نظر دهد.لطفا اگر گزارش سی تی راداریدبفرستید