م.ک
عنوان :

قلب درد

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
سلام حدود 2 هفته هست که قلب درد دارم وسابقه قبلی هم ندارم الان چون امکان بیمارستان رفتن نیست باید چکار کنم یا موقتا چه قرصی بخورم
ممنون

سلام . پاسخ سوالات را دقیقا بفرمایید؟
1-سن 2 -جنس3-سابقه بیماری قلبی از قبل 4- بیماری دیابت(قند)،چربی خون ، فشار خون
5- سابقه مصرف سیگار ،دخانیات ،مواد مخدر
6- سابقه بیماری قلبی در پدر و مادر ، خواهران و برادران ، عمه ها ،عموها،خاله ها ، دایی ها (همگی با سن تقریبی ابتلا و ذکر مشکل در حد اطلاع)
8-ایا با درد تنگی نفس یا تهوع یا تعریق سرد دارید یا خیر حتما با دقت و تفکیک پاسخ بدهید
9 - در روزهای اخیر چقدر پیاده روی یا فعالیت بکنید دچار تنگی نفس می شوید
10- وزن و قد
11-دردی که حس میکنید چه اندازه ای از قفسه سینه را می گیرد، به اندازه یک سکه ، یک کف دست ،یا بیشتر
12-درد به جای دیگری مثل گردن و گلو ، کتف ،پشت ،شانه،دست و بازوی چپ یا راست انتشار دارد تیر میکشه یا خیر؟
13- ایا تب یا سرفه دارید یا خیر

سن 43 سال
مرد هستم
سابقه بیماریقلبی از قبلی ندارم فقط یک سال پیش همین نقطه درد میکرد که خودش 2 روزه خوب شد ودکتر نرفتم
سابقه هیچ بیماری ندارم (تا حالا اصلا دکتر نرفتم)
سابق مصرف سیگار والکل ودخانیات ومواد مخدر ندارم
مادرم 60سال سن داره و 2سال هست داروی قلب میخوره ودایی ام در سن 50 سالگی عمل قلب انجام داده
خیر تهوع وتعریق سرد ندارم
2هفته هست بخاطر کرونا توی خونه موندم پیاده روی وکار اصلا نرفتم فقط خوردم وخوابیدم ورزش نمیتونم انجام بدم حالم بد میشه
قد173 وزن 100کیلو
درد دقیقا به اندازه یک سکه زیر نوک سینه هست
پشت قفسه سینه سمت راست هم خیلی درد میکنه ولی سمت چپ و گردن وگلو و دست ها وکتف ها مشکلی ندارم
تب وسرفه ندارم
فعلا میتونم قرص ا اس ا بخورم؟
البته اگر دست چپ م را روی صندلی بزارم کتف دست چپ درد میکنه

احتمال بیشتر درد شما قلبی نیست ولی فقط با این شرایط و پاسخ ها نمی توان درد قلبی رو رد کرد. شما حتما باید نوارقلب و اکو کاردیوگرافی بدین و براساس جواب انها تست ورزش هم انجام بدین . اگر درد حاد بود و به دارو جواب نداد چاره ای به جز رفتن به مراکز درمانی ندارید ولی اگر درد زیاد نباشد و به دارو جواب بدهد تا زمان پیگیری های فوق این دارو ها را استفاده بفرمایید . بعد از انجام اقدامات اگر درد قلبی نباشد میتوانید قطع بفرمایید.داروها تا زمان انجام پیگیری؛
1 -آ اس ا 80 میلی گرمی روزانه یک عدد2-قرص اتورواستاتین 40 میلی گرمی روزانه یک عدد 3-قرص متورال 50 میلی گرمی هر دوازده ساعت یک چهارم قرص 4- قرص دیکلوفناک 100 میلی گرمی هر دوازده ساعت بعد از غذا با یک لیوان اب

ممنون
ادرس مطب شما کجاست

بنده فعلا تهرانم نیستم خوزستان ماموریت دارم و تا پایان سال همان جا هستم . اگر تهران تشریف دارید تشریف ببرید پیش دکتر سید رضا هاشمی متخصص قلب فوق تخصص انژیوگرافی و انژیوپلاستی مطبشون سعادت اباد هست میتونید از اینترنت ادرس و تلفن بگیرید، بفرمایید من معرفی کردم ایشون مسلط و قابل قبول هستند و پیگیری میکنند تا حصول بهترین نتیجه .

🙏