ص.ک
عنوان :

درد گلو وسقف دهان

متخصص داخلی
سلام مدت یک ماه احساس میکنم چیزی در گلوم هست و سقف دهانم تیر میکشد وگوشهام بعضی وقتی درد میکند ممنون
قرص معده میخورم آروم میشم
و دکتر وقتی سیر یا پیاز میخورم خیلی اذیت میشم
ممنون میشم که تو این شرایط جایز نیست بیام دکتر لطفان راهنمای کنید که داروهای اشتباهی مصرف نکنم ضمنن دکتر به نسخه دکتر سه رول آموکسی مصرف کردم گوشم یکم بهتر شده نمیدونم استرس یا معدمه هست ممنون از راهنمایی شما

سلام
علایم ریفلکس معده که با استرس و اظطراب تشدید شده، نگران نباشید، نگران نباشید فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشید. به نظر من نیاز به دارو ندارید. آنتی بیوتیک اصلا لازم نیست. شمرده و آهسته غذا بخورید با وعده های کوچک. استرس و اظطراب را هم از خودتان دور کنید. اگر تا 24 ساعت بهتر نشدید به من اطلاع بدید دارو تجویز می کنم.

با عرض سلام وخسته نباشید دکتر یکم خوبم اما خیلی هم رعایت میکنم احسس میکنم چیزی سر دلم سنگیی میکنه اون شب یه فاموتیدین خوردم دیروز خوب بودم ممنون میشم

یا فاموتیدین و یا رانیتیدن شبی یک عدد مصرف کنید.

سلام ته گلوم خشک میشه
دکتر علتش چیه

سلام
الان چطورید؟ بهترید؟

بله
خوبم
فقط بعضی وقتی گلوم خشک
🙏

پس جای نگرانی نیست آب زیاد بخورید

🙏
سلام
دکتر
از ساعت 10 احساس میکنم چیزی تو گلومه و سر دل سنگینه
پشتم تیر میکشه بعضی وقتی
وگوش سمت راستم بعضی وقتی درد میکند ممنون میشم

شما مشکل خاصی ندارید بیشتر استرس و اظطراب است

🙏
سلام دکتر خسته نباشید ته گلوم سوزش دارد بالای چشمم سه روز در میان نبضهای سرم درد میکند اما همچنان احساس مکنم که چیزی ته گلومه
سلام دکتر الان دردی از گلوم به گوش چپم زد احساس میکنم چیزی توگلومه

سلام ببخشید با تاخیر جواب دادم دو سه روز آب و نمک غرغره کنید نگران نباشید

🙏
سلام دکتر بعضی وقتی خوبم بعضی وقتی هم سردمردهای عصبی به پشت گردنم میزنه واون احساس نا خوشایند که گلوم زخم شده احساس میکنم تو هفته سر دردهای به دو طرف سمت چپ وراستم میزنه وته گلوم تیر میکشه