r.s
عنوان :

درد و خونریزی رحم به مدت طولانی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر
وقتتون بخیر
من 27 ساله و متاهل هستم
تقریبا سه ماه پیش آمپول دپوفم تزریق کردم
و دو ماه پریود نشدم
و اوایل اسفند پریود شدم خونریزیم سه هفته طول کشید
و من داروساز هستم بعد از اینکه خونریزی زیاد طول کشید شروع کردم استروژن کنژوگه و مدروکسی پروژسترمون خوردن چند روز خونریزیم قطع شد ولی الان دوباره خونریزی دارم و دردی در ناحیه رحمم حس میکنم
میخواستم لطف کنین دلیل و درمیان رو اگر امکان داره

سلام آمپول دپوفم میتونه اندومتر رحم رو نازک کنه و باعث همین خونریزی های نامنظم بشه باید قرص استرادیول 2 میلی گرمی 10 روز کامل بخورید منظم اگه درست نشد مجدد 10 روز بخورید

و کپسول ترانسید هر 8 ساعت در روزهای خونریزی مصرف کنید

بعد از بهتر شدن وضعیت کرونا یه سونوگرافی هم انجام بدید اگه باز مشکلی داشتید منو در جریان بزارید

خانم دکتر احتمال عفونت لگنی هست ؟
قبل پریود شدن یه دوره عفونت واژینیت داشتم که با دالاوگ رفع شد و یه چند روز عفونت ادراری که با کوتریموکسازول رفع شد

عفونت باعث این خونریزی طولانی نمیشه ولی برای کنترل عفونت باید معاینه بشید که ببینید عفونت دارید یا خیر

🙏