س.م
عنوان :

ماینوکسیدیل

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر
من اقا هستم 30 سالمه ، دو سال هست ماینوکسیدیل بهوزان 5 درصد همراه فیناستراید استفاده میکنم خیلی خوب بود برام
که متاسفانه دو ماه پیش ماینوکسیدیل بهوزان دیگه پیدا نکردم شرکتش گفت فعلا تولید نمیشه
که من پاکدارو گرفتم که بعد 10 روز مصرف ماینوکسیدیل پاکدارو پوست سرم سوزش پیدا کرد و موهام سیخ سیخ شد و شروع به ریزش کرد که چن روز قطع کردم بهتر که شد سوزش سر و حالت موهام بهتر شد
رفتم فوم پاور هر گرفتم اونم بعد 10 روز همون علائم پاکدارو رو ایجاد کرد و باعث ریزش شد
الان 5 روزه قطع کردم فوم رو ولی هنوز سوزش سر دارم و مقداری ریزش

میخواستم کمکم کنید الان چی کار کنم موهام با ماینوکسیدیل بهوزان عالی شده ولی با این وضعیت بقیه ماینوکسیدیل ها حس میکنم همه چی خراب شه

این سوزش سرم که اینا ایجاد کردن واقعا عذاب اوره

سوالام :

آیا ماینوکسیدیل خارجی بگیرم حالا که بهوزان تولید نمیشه؟

یا اینکه 2 درصد یه برندی و یه مدت مصرف کنم بعد که به اون برند عادت کرد موهام 5 درصدشو استفاده کنم؟

یا محلول دیگه ای معرفی کنین

اصلا واسه رفع این سوزش سر راهی هست یا ول کنم خودش خوب میشه؟

تو این وضعیت کرونام دکتر نیس باشه خطریه ادم حضوری بره

ممنون

سلام
سوزش سر احتمالا بخاطر تحریک محلول بوده و بمرور برطرف میشود ولی برای برطرف شدن سریعتر از لوسیون مگاکورت بصورت سی قطره هر صبح استفاده کنید. شما با قطع محلول ماینوکسیدیل دچار ریزش نمیشوید؟ چون اظهار داشتید با مصرف ماینوکسیدیل ریزش شروع شده.؟

دکتر جان والا من چون بلافاصله پس از ماینوکسیدیل بهوزان رفتم پاک دارو گرفتم زدم وقفه طولانی نیفتاده که مصرف نکنم نهایت 10 روز شده مصرف نکردنم که متوجه شم با مصرف نکردن میریزه یا نه

ولی با تغییر برند ماینوکسیدیل این ریزش شروع شده بدتر از ریزش بدحالت شدنه مومه

مشکل بزرگ من اینه که انگار تو 2 3 هفته ای که پاکدارو و فوم پاور هر استفاده کردم انگار موهام داره از ریشه جدا میشه میاد بیرون
مثلا تو این 2 3 هفته رشد قدیه موهام خیلی زیاد شده به طوری که حالت نمیگیره انگار موهام ریشه نداره دیگه و به شدت چرب شده تو این چند هفته

خیلیم حالت چوب خشک داره دست میزنم موهام زبره زبره اصلا اینجوری نبود

اگه امکانش هست میتونم حضوری بیام ببینید از نزدیک موهامو

اگر با این محلولها سوزش سر پیدا کردید بهتره نوع خارجی، امریکایی بزنید. ولی اگر سوزش نداشت ولی فقط ریزش بیشتر شد حتما ادامه دهید چون ماینوکسدیلی که بخواهد تاثیر بگذارد ماه اول ریزش را بیشتر میکند و در طولانی. مدت اثر مثبت رو میتونید ببینید. با این وضعیتی که دارید میتونید شبها ماینوکسیدیل 5 درصد و صبحها از لوسیون مگاکورت استفاده کنید

دکتر یه کاریم که من پارسال کردم واسه رفع خارش داخل ماینوکسیدیل 7 قطره کلوبتازول سر خود ریختم که اون دیگه بعد چن روز مصرف ریزش عجیب غریبی ایجاد کرد که تا 3 ماه موهام ریخت ولی تو همون مدت بهوزان که مصرف کردم قشنگ بعد 6 ماه خوب کرد موهامو ولی بازم با تغییر برند این مشکل پیش اومد

من که ماینوکسیدیل استفاده میکردم چرا با تغییر برند بازم باید ریزش ماه اول بیشتر شه

الان دکتر من چن هفته به نظرتون وقفه بندازم بعد شروع کنم مصرفو یا از همین الان با این سوزش شروع کنم؟

تغییر مارک میتونه باعث این مشمل بشه . چند روز مگاکورت که زدید سوزش بهتر شد شروع کنید

ماینوکسیدیل 2 درصد بزنم ابتدا بعد 5 درصدش کنم سوزشش کمتر میشه ؟
خیلی مممنونم دکترجان

نه سوزش ربطی به درصد نداره بخاطر مواد نگهدارنده محلول است 5 درصد بزنید

🙏
دکتر فقط یه سوال دیگه من پاک دارو استفاده کردم اینجوری شد حالا پاک دارو استفاده کنم یا برند دیگه مثلا مینا
دکتر مگا کورت رو تا هر وقت سوزش قط شد مصرف کنم؟

بله تا برطرف شدن کامل سوزش بزنید. اگ پاکدارو زدید سوزش داشتید بنظرم نوع خارجی بگیرید

خارجی روگین ؟
میتونین بگین از کجا تهیه کنم ؟
داروخانه ها دارن
🙏
سلام دکتر جان وقت بخیر
داروخانه ها روگین پیدا نکردم ، سفارش دادم اینترنتی که 1 ماه دیگه میرسه دستم ، تا یه ماه دیگه که برسه تقریبا وقفه ماینوکسیدیل مصرف نکردنم میشه 2ماه و نیم ریزش تشدید میشه تو این یه ماه ؟
تو این یه ماه چی مصرف کنم؟
چشم فقط اگه یه وقت سوزش و ریزش مثل پاک دارو و فوم پاور هر ایجاد کرد ادامه بدم مصرفشو یا قطع کنم ؟

اگه با مگاکورت بهتر شد ادامه بدید

از دیروز مگاکورت زدم سوزش بهتر شده ،
پس فعلا مینا میزنم

مچکرم دکتر